Crazy Golf Spil til Turneringer

Crazy Golf Spil til Turneringer

At holde en golf turnering er blevet en populær mulighed for corporate events, velgørenheds fundraisers, high school reunions og andre store private fester. For at holde fokus på sjovt, vælger turneringsarrangører ofte alternative turneringsformater som scrambles. Udover at holde spillet lystløs, kan scrambles og andre skøre formater udjævne spillereglerne, så gruppens færdige golfspillere ikke vil dominere feltet.

Scramble

Scramble er et populært format for golf turneringer. I dette format beslutter hver spiller i et foursome, og foursomeet derefter den bedste bold at ramme for det andet skud. Spillere sætter derefter deres bold ved siden af ​​bolden, de beslutter at spille og rammer det næste skud. De samme trin gentages, indtil hullet er afsluttet. En scramble for 18 huller producerer normalt en score, der er under par. Dette spil tager trykket ud af uerfarne golfspillere.

Ambrose Scramble

Ambrose scramble spilles i scramble format, men handicap tages i betragtning for scoring. Dette format kan bruges til twosomes og threesomes samt foursomes.

Træd til side

Steget til sideformat er en anden variant af scramble. Hver spiller i en foursome er slukket, og det bedste skud er valgt. For skridtet sidder den spiller, der rammer den bedste bold "trin til side" og ikke rammer det næste skud. De to andre spillere placerer deres golfbolde ved siden af ​​den bedste bold og rammer. Dette format er ideelt til grupper af blandede evneniveauer, da en eller to spillere ikke vil dominere konkurrencen.

Pink Lady Scramble

I en rosa dame scramble udgives hver foursome en pink golfbold. Spillere skiftes ved hjælp af den lyserøde bold til et helt hul. De andre tre spillere bruger scramble-formatet, aftagende, vælger den bedste bold og rammer derfra. Når hullet er afsluttet, tilføjes to scoringer - scoringen af ​​de tre spillere ved hjælp af scramble formatet plus pointen på den pink ball hitter. Nogle pink dame formater kalder en spiller, der mister den lyserøde bold, der skal fjernes fra konkurrencen. Turneringer kan vælge at give en præmie til den laveste pink dame score sammen med andre præmier som tættest på pin og længste bold.

Ærlig John

Ærlig John giver spillerne mulighed for at vinde penge baseret på deres vilje til at indrømme, hvor godt de spiller. Før turneringen sætter alle deltagere en bestemt mængde penge i en gryde. De forudsiger derefter, hvad deres endelige score for runden vil være. Spilleren der kommer tættest på hendes forudsigelse vinder pengene.

Del:
Kommentarer