Corpora Cavernosa øvelsesrutiner

Corpora Cavernosa øvelsesrutiner

Mens medicinsk videnskab stadig er skeptisk over muligheden for naturlig penisforstørrelse, er der ikke desto mindre en hengiven gruppe af personer online, der insisterer pü, at din penis kan forøges permanent gennem regelmÌssig praksis med specialiserede teknikker. Disse teknikker gør det muligt for penis at fylde med mere blod, der producerer større og fastere erektioner, udført ved udvidelse af corpora cavernosa.

Corpora Cavernosa

Corpora Cavernosa er et par kamre pü begge sider af penis. Hvis du ser penis ovenfra, forestiller du en linje, der deler den ned i midten, falder corpora cavernosa-kamrene til venstre og højre for linjen. Nür du bliver vÌkket, fylder begge sider med blod, hvilket fremkalder en erektion.

Corpora Cavernosa Udvidelse Teori

Teorien bag penisforstørrelse er, at hvis det er muligt at udvide corpora cavernosa, vil du naturligvis opnå en større erektion. Dette er angiveligt opnået gennem gentagen tvingning af blod gennem penisvævets væv. Over tid har dette tilsyneladende nettoresultatet af udløsningen af ​​væv, hvilket resulterer i et større overordnet medlem.

Corpora Cavernosa øvelse

Ifølge Thunder's Place Penis Enlargement Forums, den vigtigste øvelse beregnet til at udvide corpora cavernosa er jelq. Jelqing opnüs ved at opnü en delvis erektion for at bringe noget blod ind i penis. Grip penis fast omkring bunden og trÌk fremad og tving blod gennem corpora cavernosa mod hovedet af penis. Dette skal gøres langsomt og tager tre til fire sekunder for at fuldføre en enkelt "jelq".

Overvejelser

For at starte, udfør jelqing i en periode pü 10 minutter. Mület med at trÌne hver anden dag for at give din krop tid til at hvile og genopbygge det beskadigede vÌv. Nür du trÌner, sigter mod at finde den rette balance mellem intensitet og sikkerhed, idet du har til formül at udøve hürdt nok til at producere resultater, men ikke sü hürdt, at du ved et uheld skader dig selv. Der er ingen hürd og hurtig regel at vide, hvor meget der er for meget - brug bare sund fornuft til at sejre.

Ekspertindsigt

Bemærk, at der ikke er noget videnskabeligt bevis på, at penisforlængelsesøvelser vil arbejde for at øge størrelsen af ​​corpora cavernosa. Faktisk advarer nogle personer endda om, at øvelsen af ​​disse øvelser kan medføre permanent skade. Lægerne på Mayo Clinic er opmærksom på, at udførelsen af ​​penisforstørrende øvelser kan resultere i dannelse af arvæv inden for penis eller endda permanent deformation af dine kønsorganer.

Del:
Kommentarer