College Women's Volleyball Regler

College Women's Volleyball Regler

Volleyball blev opfundet i 1895 i en YMCA i Holyoke, Massachusetts. Det blev først organiseret som en kollegial kvinders sport i 1970 af Kommissionen om Intercollegiate Athletics for Women. (Kvindernes kollegiale sport kom under kontrol af NCAA i 1981.) Den eneste væsentlige forskel mellem mænds og kvinders regler er, at nettet i mænds spil er 7,5 tommer højere.

AfspilningsomrĂĄde

Spilbanen for volleyball er 59 fod lang og 29,5 meter bred og er delt i halvdelen af ​​centerlinjen og nettet. Kvindernes college net er 7 fod 4 1/8 tommer høj øverst. NCAA kræver mindst 6,5 fod på alle sider af retten for at være fri for forhindringer, men anbefaler mindst 10 fod langs siderne og 15 fod bag retten. Loftet over retten skal være mindst 26 meter højt, selvom NCAA anbefaler 41 fod.

Hold

Hvert hold har seks medlemmer på banen om gangen, tre i forreste række og tre i ryggen. Når bolden er serveret, kan spillerne flytte rundt om retten uden begrænsninger. Imidlertid kan spillere, der er i bageste række, ikke spike bolden foran angrebslinjen, som ligger 9 meter 10 inches fra nettet eller blokere det andet holds pigge på nettet. Hold kan erstatte ved enhver død bold. Spillere, der har forladt spillet, kan genindtræde så længe de bliver genindsat til deres oprindelige sted i rotationen. Hvert hold kan erstatte 12 gange pr. Sæt.

scoring

En NCAA kamp består af op til fem sæt; det første hold til at vinde tre sæt vinder kampen. De første fire sæt spilles til 25 point, men et hold skal vinde med mindst 2 point. For eksempel kunne et hold ikke vinde, 25-24; spillet ville fortsætte indtil et hold havde 2 point mere end dets modstander. Det femte sæt, om nødvendigt, spilles til kun 15 point. College volleyball bruger et rally scoring system, hvilket betyder at et hold scorer på hvert punkt, uanset hvilket hold der havde tjene. Et hold vinder et punkt, når bolden lander i den anden holdes ret, det andet hold undlader at returnere bolden i grænser eller når det andet hold bliver opfordret til at bryde en regel.

Del:
Kommentarer