Club Car Speed ​​Tips

Club Car Speed ​​Tips

Club Car er en producent af golfvogne og nyttebiler, der primært anvendes på golfbanen til transport. Virksomheden begyndte at producere golfvogne i 1958 og har udvidet til at skabe et bredt udvalg af vogne og transportskibe. Club Cars er designet til grundlæggende transport, ikke racing, og kan blive usikre, hvis de anvendes ved forkerte hastigheder.

Club Car vogne bruges primært på golfbanen til transport af spillere. Afhængigt af formen og designen af ​​en golfbane kan Club Cars opnå forskellige hastigheder. På kuperede kurser, der involverer en stor accelerations- og decelerationshastighed, bør Club Car-hastigheder holdes på et moderat niveau for at undgå overophedning eller motorskade.

På en mere golfbane kan Club Cars slå højere hastigheder, selvom de fleste standardmodeller fra Club Car ikke overstiger 15 miles i timen. Sand fælder og golfbaner risici bør altid undgås. Sandet kan få motoren til at overarbejde, og da Club Cars ikke accelererer på et højt niveau, er det muligt at blive fast i sandet.

Club Car Hastigheder

Den standard Club Car golfvogn leveres med tre hastighedsindstillingsstandarder. De opererer i intervaller på 5 km / h, maxing ud ved 15 mph. Med en ekstra betaling kan Club Car installere en anden hastighedsindstilling, der tops omkring 19 miles per time. For at tilføje denne fjerde indstilling til vognen skal en ejer tage bilen ind i en professionel butik, der er licenseret til at operere af Club Car. Club Car anvender specialfremstillede elektroniske dele, der kun gælder for deres køretøjer.

De forskellige hastighedsindstillinger skal anvendes i henhold til førerens færdighedsniveau og kursets regler. Passiv kørsel og hastighed overvåges normalt af kursusansatte. Ophold indenfor mph i de to-speed-indstillinger vil sikre en sikrere tur.

Club Car Safety

I 2007 tilbagekaldte Club Car en række af deres golfvogne for et problem med styreudstyret, hvor styringsmekanismen ville mislykkes. Ved køb af en brugt Club Car er det vigtigt at sikre, at den specifikke model, du har fået, ikke er påvirket af disse fejlbehæftede styringsproblemer. Hvis du bemærker noget tab af kontrol, mens du accelererer eller skifter gear i en Club Car, skal du få køretøjet evalueret af producenten.

Når du kører i en Club Car, skal du altid holde arme og ben i bilen. Da vognen er åben på alle fire sider, er det muligt, men meget usikkert, at læne sig ud af bilen eller endda komme ud, før køretøjet er færdigt. Disse handlinger kan forårsage skade og bør altid undgås.

Del:
Kommentarer