Citron Honning Vand Remedy

Citron Honning Vand Remedy

Honning og citron har længe været brugt som ingredienser i hjemmet retsmidler. De bruges oftest til at berolige ondt i halsen og undertrykke hoste, men nogle retsmidler kan også fremme vægttab. Enkle midler, der indeholder honning, citron og vand, er nemme at skabe.

Hostehæmmende

Prøv at bruge citron og honning som hostehæmmende middel. Lav en simpelt hostesirup ved at blande 3 spsk. citronsaft og 1 kop honning i en skål. Tilsæt en ¼ kop varmt vand til denne blanding. Sørg for grundigt at blande ingredienserne sammen. Du kan tage 1 til 2 spiseskefulde efter behov for at undertrykke en hoste. Bland også 2 spsk honning og 2 spsk glycerin med saften fra en varm citron for at gøre et middel til hoste. Kog citronen i 15 minutter før ekstraktion af saft.

Ondt i halsen

Du kan også bruge honning og citron som et middel til at berolige en ondt i halsen. Kombiner ¼ kop vand og 1 kop honning i en gryde over en lav varme. Sørg for at omrøre blandingen, indtil konsistensen bliver sirupagtig. Tilsæt 2 spiseskefulde tørrede hyssop og 1 spsk citronsaft til blandingen. Lad dine ingredienser simre i 30 minutter før fjernelse fra varme. Tag op til 2 el. dagligt for at lindre ondt i halsen. Du kan også blande honning med cayenne peber som et middel mod halsbetændelse. Tag en pinch cayenne peber og bland med 1 tsk citronsaft, 1 tsk honning og et strejf af vand. Honning og citron arbejder på at belægge og berolige halssmerter, mens cayennepeberne antages at tiltrække blodlegemer, der bekæmper infektion.

Vægttab

Honning og citron kan også være et gavnligt middel til vægttab. Prøv at blande en teskefuld honning med 2 teskefulde citronsaft i et glas varmt vand. Drikk denne tinktur på tom mave, helst om morgenen. Honning gør det muligt for fedt at blive brugt som energikilde til din krop. Dette middel kan bruges sammen med sunde spisevaner og daglig motion.

Del:
Kommentarer