Cheerleading Grants

Cheerleading Grants

Hvis du er en cheerleader, der ikke har råd til at deltage i en cheer camp, eller hvis du er en cheerleading squad sponsor, der har brug for midler til at tage dit hold til konkurrence, kan det være svært at finde den økonomiske støtte, du har brug for. Cheerleading tilskud er få og kan være vanskelige at finde. Heldigvis er der et par organisationer, der tilbyder assistance til cheerleaders og squads, der har brug for det.

"Make a Difference" Financial Awards

Individuelle cheerleaders, cheerleading programmer og deres skoler kan søge om tilskud fra United Cheer & Dance Foundation. Organisationen gør disse præmier to gange om året til de i den glædelige industri, der har brug for. Ansøgere skal udfylde en ansøgning betale et behandlingsgebyr på $ 10 (fra 2010); indsende et anbefalingsbrev vedlægge et brev om, hvorfor ansøgeren ansøger om tilskuddet og inkludere en liste over fællesskabs- eller frivillige programmer, hvor ansøgeren deltager.

United Cheer & Dance Foundation "Making the Difference" Financial Award Udvalget P.O. Box 588 Charlton, MA 01507 unitedcheerfoundation

Pop Warner Grants

Pop Warner, en nonprofit udbyder af ungdoms fodbold og muntre og dans programmer i 42 stater, tilbyder tilskud, der gavner Pop Warner cheerleading squads. Team Cheer Uniform Grant Programmet giver midler til squads, der har behov for uniformer. (Det seneste tilskud, der blev tildelt i 2009, var for $ 500.) Kontroller Pop Warner-webstedet i foråret for at finde flere detaljer, herunder ansøgningsfristen, på det aktuelle program.

Pop Warner tilbyder også sine National Championship Travel Grants til Pop Warner cheerleading squads, der har kvalificeret sig til National Cheer and Dance Championship for at hjælpe med at betale for rejse- og hoteludgifter. Check Pop Warner hjemmeside i begyndelsen af ​​efteråret for detaljer og ansøgningsfrister for det nuværende års program.

Pop Warner Little Scholars, Inc. 586 Middletown Blvd., Suite C-100 Langhorne, PA 19047 (215) 752-2691 popwarner/admin/localgrants.asp

"Lad mig spille" tilskud

Selvom de er begrænset til Minnesota-piger i alderen 5 til 19 år, får IX "Let Me Play" -tilskud til piger, som normalt ikke har råd til at deltage i en sport eller organiseret atletisk aktivitet, herunder dansehold eller jubilæum. Piger, der modtager stipendierne, kan bruge dem til deltagelsesgebyrer, relevante lejre eller klinikker eller tilhørende udstyr. Fra 2010 er det gennemsnitlige tilskud 120 dollar; maksimum er $ 1.000. Støtteberettigede piger skal ansøge via en udfyldt ansøgning indsendt til Foundation IX.

Stiftelsen IX "Lad mig spille" tildeles P.O. Box 47128 Plymouth, MN 55447 //foundationix.org/grants.php

Women's Sports Foundation

Women's Sports Foundation, der blev grundlagt af tennisspilleren Billie Jean King, har givet tusindvis af dollars i stipendier og stipendier til at "give piger og kvinder uddannelsesmaterialer og stipendier, forskning om ledelsesudvikling og muligheder for at deltage i sport og fysisk aktivitet. " Besøg organisationens hjemmeside for up-to-date information.

Women's Sports Foundation 1899 Hempstead Turnpike, Ste. 400 East Meadow, NY 11554 (800) 227-3988 womenssportsfoundation.org

Del:
Kommentarer