Cateye Opticube Instruktioner

Cateye Opticube Instruktioner

Cateye Opticube er et håndtagmonteret cykellys, der bruger en hvid LED-pære. Enheden tager tre AAA-batterier, og virksomheden hævder, at disse varer op til 60 timer. Der er tre indstillinger til lyset, med en lys, en midlevel og et blinkerlys. Opticube er lavet til at gå på styret uden brug af værktøj. Cateye udstyrer lyset med en drop-out låsemekanisme, så du kan fjerne lyset fra bunden, når du forlader cyklen låst op.

Trin 1

Skru bagpanelets huspanel af og sæt de tre AAA-batterier i huset. Skru panelet på igen og løsn ratchetremmen helt.

Trin 2

Placér Opticube på midten af ​​styret - til venstre eller højre for stilken. Tag stroppen under stængerne og gift med de to stropper slutter sammen, så enden stikker ud af den sorte spærre låsemekanisme. Træk og nede på spærret for at stramme remmen og dermed sikre lyset til styret.

Trin 3

Tryk på den bageste drop-out-knap for at pope lysets forside fri. Træk op og ud for at fjerne lyset fra bjerget, eller tilbage og ned for at snappe det tilbage på foden.

Trin 4

Skub kontakten på bagsiden af ​​Opticube til den første indstilling for det lyse lys, midten til midlevel-lyset og tredje position for blinkeren. Skub det helt til venstre for at slukke for det.

Del:
Kommentarer