Carpal Tunnel Behandling Øvelser

Carpal Tunnel Behandling Øvelser

Karpaltunnelsyndrom er en tilstand af underarme, hænder og håndled, hvor medianen bliver irriteret og forårsager smerter i håndled og hænder. Karpaltunnel er almindelig blandt folk, der bruger computere ofte, eller bruger deres håndled og hænder gentagne gange på andre måder.

HÃ¥ndled Cirkler

Forebyggelse og behandling af karpaltunnelsyndrom er et spørgsmål om at opretholde rækkevidde af bevægelse og styrke i håndled og hænder for at forhindre dem i at blive stiv og irriteret. Periodisk i hele arbejdsdagen bør du udføre stretching og styrke øvelser for at forebygge og lindre karpaltunnelsymptomer. Håndled kredse er en simpel øvelse, der fokuserer på at strække ledbåndene i håndledene. Start håndled kredse ved at bøje dine fingre frem og forsøge at røre dine underarme. Drej derefter begge håndled, indtil de ikke kan bevæge sig længere, åbne dine hænder og drej håndledene tilbage i den anden retning. Fortsæt dette mønster flere gange, og skift derefter, så du roterer hvert håndled i modsat retning.

Fingerspidser

Stretching og bevægelse af hånd og fingre vil også hjælpe med carpal tunnel syndrom. En let håndøvelse er fingrehånd. For at gøre fingre berører starter du ved at åbne begge hænder, så fingrene spredes og bøjes så langt som de kan gå. Tryk derefter på den pinky finger på tommelfingeren, mens du holder de andre fingre tilbage så langt som muligt. Fortsæt ved at berøre ringfingeren til tommelfingeren og gå ned ad linjen, røre hver finger til tommelfingeren i rækkefølge, mens du holder de andre fingre lige. Endelig forsøge at røre tommelfingeren på hånden lige under den pinky-finger, og gå derefter baglæns ved at røre hver af fingrene til tommelfingeren. Når du kommer tilbage til den pinky finger, gentag øvelsen.

Grip Bolde

Grip bolde er hånd-størrelse bolde, der modstår at blive squished og antage deres oprindelige form efter at være blevet presset. Klemning af grebboller regelmæssigt i løbet af dagen vil styrke underarmen og musklerne i hånden, hvilket kan medvirke til at forhindre karpaltunnelsyndrom. Grip bolde kan bruges til enhver tid; du behøver ikke bruge dine hænder til noget andet, f.eks. når du taler i telefon eller læser.

Håndled krøller

En anden måde at styrke underarmene på er at gøre håndledkrøller. Start med at gribe en let håndvægt, vandflaske eller krukke med en hånd, og læg derefter underarmen på en flad overflade, med hånden ud over overfladen af ​​overfladen. Med håndfladen spids opad, bøje ved håndledet for at lade vægten falde ned, så krølle håndledet mod dig og løfte vægten op. Fortsæt øvelsen, indtil du føler, at musklerne i underarmen begynder at trække ud og derefter skifte håndled og gøre det samme antal gentagelser. Som din styrke forbedres, kan du bruge tungere objekter eller håndvægte som modstand.

Del:
Kommentarer