Cardiac Rehab. Fase III øvelser du kan gøre hjemme

Cardiac Rehab. Fase III øvelser du kan gøre hjemme

Ifølge oplysninger fra sundhedswebstedet RevolutionHealth er hjerterehabilitering et program opdelt i faser, som er ordineret af en kardiolog for personer med risiko for (eller følgende) tilstande som hjerteanfald, bypassoperation og andre hjerteproblemer. Hjerte rehab er opdelt i faser, der skal udføres i rækkefølge, så gennemfør ikke fase III uden først at fuldføre faser I og II. Fase III af programmet er vedligeholdelsesfasen, hvor deltagerne begynder at tage aktiv kontrol med deres tilstand uden konstant overvågning.

Cardio øvelser

Forstå, at der er to fysiske komponenter til fase III hjerte rehab, hvor begge er fuldt nødvendige for korrekt konditionering - kardiovaskulære og styrke øvelser. Mens generelle anbefalinger for kardioaktivitet varierer afhængigt af dit overordnede fitnessniveau, kan den mest grundlæggende type kardiotræning, du kan udføre hjemme for fase III af hjerte-rehab, gå på en løbebånd i dit hjem, omkring dit kvarter eller i en park i nærheden af ​​dit hus. Moderat intensitetsvandring giver den bedste balance mellem risiko og belønning for hjertepasienter, da det er en forholdsvis simpel aktivitet, der alligevel kan forbedre kardiovaskulær sundhed, vægtniveauer og andre markører for hjertesygdomme. Formålet med at gå mindst 30 minutter om dagen, fem dage ud af ugen.

Hvis du allerede er i anstændig form og er på udkig efter noget lidt mere udfordrende at opfylde cardio kravene i fase III hjemme, overveje at udføre jumping jacks. Jumping jacks kan hæve din heartrate hurtigt, mens de kan udføres i et relativt begrænset område. Udfør sæt jumping jacks i et moderat tempo - et minut "på" efterfulgt af et minut "off" for at udfordre din krop uden at skubbe den over sine grænser.

Styrke øvelser

Udfør styrketræningsøvelser derhjemme til den anden komponent i fase III hjerte rehab. En af de nemmeste styrketræningstrin til at udføre er en plank. Udfør en plank ved at komme på gulvet i en pushup-lignende stilling på dine tæer og underarme. Stram dine abdominale muskler, forsøger at holde din krop og torso lige så lige som muligt. Hold denne position i 30 til 45 sekunder ad gangen og gentag for to eller tre sæt. Gradvis arbejde din vej op til at holde en plank i et minut eller mere, da dine styrkeniveauer stiger.

Udfør hældnings pushups til en anden nem styrketræning, som du kan gøre hjemme. Kom i en typisk pushup-position, men i stedet for at have dine hænder på jorden, skal du placere dem på en trappe eller anden forhøjet overflade, der er omkring 12 til 18 tommer væk fra jorden, så din krop er i forhøjet vinkel. Udfør traditionelle pushups på denne måde, faldende indtil dine arme danner en 90 graders vinkel og bruge musklerne på brystet, triceps og skuldre til at presse dig selv op igen. Incline pushups er en nemmere udgave af "regulære" pushups, hvilket gør dem perfekte til personer, der forsøger at komme i form igen efter en langvarig fravær fra fitnessverdenen. Udfør to eller tre sæt på 10 til 15, der arbejder op til 30 eller mere pr. Sæt over tid.

Del:
Kommentarer