Carbonated Water & Bladder Effects

Carbonated Water & Bladder Effects

Kulbrintvand kan forårsage problemer for personer, der lider af interstitiel cystitis (IC), blære sten og urinvejsinfektioner (UTI'er). Kolsyren i vandet kan give lidelsen en masse smerte. Selv om der er behandlinger, vil undgåelse af kulsyreholdigt vand og sodavand gå langt for at lette ubehag.

Dansk vand

Carboniseret vand opstår, når kuldioxid brydes sammen med vand. Forskellige farvande på markedet har varieret mængder kuldioxid og kulsyre tilsat til dem, og dette bestemmer kvaliteten af ​​det mousserende vand.

Identifikation

Urinvejsinfektion er forårsaget af bakterier i urinvejen, som omfatter blæren. Interstitiel blærebetændelse er også kendt som smertefuld blære, og blære sten er en opbygning af mineraler for at danne masser eller sten i blæren.

effekter

IC-Network rapporterer, at kulsyreholdige drikkevarer forårsager opblussen i IC-patienter. Også hos mennesker med urininkontinens øger det koldioxidholdige vand kun chancerne for at skulle bruge badeværelset. FreeDrinkingWater siger at kulsyreholdigt vand kan forårsage urinblødning hos mennesker med blæresten.

Advarsel

Når den ikke behandles, kan en betændt blære udvikle sig til mere alvorlige problemer som nyreinfektion og blære sten. Hvis du føler blære ubehag, når du drikker kulsyreholdigt vand, skal du straks gå til lægen, fordi det kan være tegn på noget værre.

Forebyggelse / Solution

Bemærk, at kulsyreholdigt vand anvendes i de fleste sodavand, så hvis du lider af UTI, IC eller blære sten, mindske eller undgå din indtagelse af læskedrikke. For en sundere blære skal du drikke rigeligt med "flade" vand, undgå koffein og udøve god personlig hygiejne.

Del:
Kommentarer