Bullworker træningsguide

Bullworker træningsguide

Siden 1962 er over ti millioner Bullworkers blevet solgt. Nu distribueret af Bow Products, er dette tyskdesignede træningsudstyr en isometrisk træningsmekanisme, der er perfekt til en hurtig træning. Bullworkers kendetegn ved den syv-sekunders sammentrækning blev udfordret af Arnold Schwarzenegger, som formåede at holde den i 10 sekunder. Brug Bullworker til at opbygge muskel isometrisk og forbedre din regelmæssige træningsrutine.

Korrekt brug af Bullworker

Bullworker har en indbygget måler til at måle styrke for hver øvelse. Som med al træning er det bedst at holde et rekord af fremskridt. Bullworker træning indebærer meget intens kompression og udvidelse. Nogen, der har en specifik muskelskade, bør undgå at udøve den muskel. Brug ikke det, når dine hænder er svedige eller fede, for at undgå glidning og skade.

Bullworker Øvelser til overkroppen

Der er mere end 40 øvelser forbundet med Bullworker.

Brystkompression: Hold Bullworker foran ved håndtagene om brysthøjde. Komprimer langsomt enheden så langt som muligt og hold den i 10 sekunder, og slip den derefter. For at ramme det øverste bryst skal du holde og komprimere enheden på hakniveau. Komprimer det i en lavere vinkel for at ramme det nedre bryst.

Nogle af de nyere Bullworkers har indvendige greb, der kan bruges til at ramme både øvre og nedre bryst. Grip med begge hænder på en underhånds måde for at arbejde nedre brystet. Hold det med hånden overhånd for at arbejde det øverste bryst. Start med at gøre kun 1 sæt af hver. Senere, arbejde op til 3 sæt. Gør dette med alle øvelser.

Brystkabel twist: Tag kablerne, og hold indersiden af ​​hænderne omkring 8 tommer fra hinanden. Træk langsomt hver ende så langt som muligt. Hold i 10 sekunder, slip derefter.

Skulder kompression: Hold Bullworker bag halsen, komprimere i 10 sekunder og slip. Alle øvelser skal holdes i 10 sekunder.

Skulderøvelser med kablerne: For at arbejde på forreste eller forreste deltoid skal du holde Bullworker foran. Hold den ene hånd på det nedre kabel med et overgrebet. Grip det øverste kabel med den anden hånd. Træk det øverste kabel langsomt op ved hjælp af lignende spændinger på den nedre ende for gearing.

For at ramme deltoidernes laterale side skal du holde oprejst og trække begge ender udad. Til det bageste hoved, buk ved taljen, sæt enheden mellem benene og træk udad.

En-arm opretstående rækker kan gøres ved at holde Bullworker horisontalt. Træk op på et kabel, mens du holder den anden ende støt.

Tilbage øvelser: Der er flere gode øvelser til ryggen. For at ramme lats holder du den ene ende af Bullworker lodret mod toppen af ​​venstre lår. Grip den anden ende i en vinkel. Bøj i taljen og træk vægten ind mod låret. Gentag med den anden side. Prøv øvelsen sidder som det isolerer lats mere.

Bøjet over rækker kan udføres ved at træde i den ene ende af kablet og løfte op med begge arme. Brug det samme greb, udfør en dødløft ved kun at bruge nedre ryggen for at trække op.

Der er en øvelse i ryggen, hvor man også kan komprimere vægten bag ryggen. Dette anbefales ikke til personer med skulderproblemer.

Arm øvelser: For triceps, knæ på gulvet, holde en ende af enheden mod knæene. Tryk ned og hold nede. En anden øvelse er at holde Bullworker som om at bruge en bue og pil. Træk gradvist et kabel væk fra kroppen. Pushdowns kan udføres ved at trykke på kablerne og holde Bullworker lodret.

For biceps skal du holde stangen lodret. Træk op på den øverste ende, mens du holder bunden stabil. Hold derefter stangen vandret og træk den ene ende af kablet og hold den anden ende konstant. Koncentrations krøller kan udføres med en eller begge hænder. Antag en siddende stilling, læn dig over, læg begge fødder oven på et kabel og træk op.

Bullworker øvelser til nedre krop

Arbejd de lår, hamstrings og kalve. Hold Bullworker overhead og lav 10 til 25 squats for quadriceps. Derefter sæt dig ned, hold et kabel nede med foden og træk den anden ende. Dette er en benforlængelse, som kan tilføje definition til lårene. En tredje øvelse rammer det ydre lår. Mens du sidder, med Bullworker på gulvet, skal du bøje begge fødder gennem kablerne. Træk langsomt hvert ben udad.

Hold et kabel med begge fødder, buk over og lav en stivbenet dødløft for hamstrings. Benkrøller kan efterlignes ved at løbe med et kabel med begge hænder og trække tilbage med hvert ben.

Kalve kan arbejdes i en siddende stilling. Hold kablerne med begge hænder, tryk den anden ende ned med foden. Skift benene. Der er to variationer af denne øvelse. Straightening benet vil ramme den lavere kalv mere direkte. Ved at bøje benet og skubbe kablet nedad, rammes gastrocnemius mere direkte.

Del:
Kommentarer