Brugen af ​​svovl til hud såvel som svampehjælp

Brugen af ​​svovl til hud såvel som svampehjælp

Svovl har længe været brugt af dermatologer, fordi det besidder antifungale, antibakterielle og keratolytiske egenskaber. Det har været meget anvendt til behandling af lidelser som acne vulgaris, rosacea, seborrheic dermatitis, skæl, pityriasis versicolor, scabies og lige vorter. Mange produkter, der indeholder svovl, er tilgængelige kommercielt online og hos apotekere.

Svovlbaserede produkter

Svovl, et gult, ikke-metallisk element, besidder medicinske egenskaber, hvilket gør det nyttigt til behandling af mange hudforhold. I næsten 70 år er svovl blevet anvendt som terapeutisk middel ifølge "Journal of Drugs in Dermatology." Bivirkninger ved anvendelse af topisk påført svovl er sjældne. Når reaktioner opstår, er de hovedsageligt milde og forekommer på applikationsstedet. Selvom den præcise mekanisme for, hvordan svovl fungerer, er ukendt, menes det at hjælpe til dels ved at nedbryde keratin, ved at være giftigt for svampe og ved at hæmme væksten af ​​acne.

Sulfa-Derm er et produkt, der er tilgængeligt online fremstillet af ren vulkansk svovl. Det hævder at hjælpe acne inden for en 24-timers periode. Det hævder også at hjælpe bakterielle infektioner, bedsores, dermatitis, eksem og svampe- og gærproblemer samt psoriasis-type problemer, udslæt, ringorm og endda sår, der har svært ved at helbrede.

Dens primære ingrediens kommer fra vulkansk aske. Yderligere ingredienser omfatter zinkoxid, aloe vera, tea tree olie og vitamin E. Tea tree olie er også et antisvampemiddel.

Et andet produkt, der er tilgængeligt online, indeholder svovl, er Saprox. Dette produkt er 100 procent naturlig ler, der indeholder naturligt svovl sammen med andre mineraler, humic syrer, plantesteroler, æteriske olier og ekstra organiske stoffer. Saprox's hjælp stammer fra at forebygge og hæmme væksten af ​​svamp og gær. Dens brug anbefales ikke på åbne sår eller sår. Men produktet hævder at arbejde på mange svampeinfektioner, herunder atletes fod, jock kløe, ringorm og tåneglsvamp.

Til behandling af acne og andre hudsygdomme kan du prøve svovl sæber, der findes hos de fleste apotekere.

Del:
Kommentarer