Boxing Exercise Routine

Boxing Exercise Routine

Boksning betragtes som en "old school" en-til-en sport, omfavnet af relativt få sammenlignet med dem, der favoriserer den mere populære blandet kampsport trend. Imidlertid kan de samme typer strategier, der holdt tunge vægtmester Lennox Lewis aktiv i ringen i mere end 14 år, give dig samme styrke og udholdenhed. Denne artikel omhandler, hvad du kan forvente fra en boksøvelsesrutine som nybegynder.

Proffers boksning rutine

Den første ting at forstå om rutiner for bokseøvelser er, at de består af ca. 60 procent anaerob aktivitet udført ved 85 til 90 procent af din maksimale hjertefrekvens. Sammenlignet med aerob aktivitet, hvor dit hjerte slår inden for 70 til 85 procent af dets maksimale, er boksøvelser ekstremt anstrengende og ikke for svaghjertet - eller svagt polstret. Disse træningsprogrammer består af intervalltræning - typisk to minutter med intens anaerob aktivitet efterfulgt af et minuts hvile. Pro boxers bruger interval løb for at opbygge styrke og udholdenhed, før de selv kommer i ringen, nogle gange løber så mange som fire miles om dagen, såvel som vægt træning, plyometrics og træning "øvelser." For at sige: Din rutine med boksøvelse vil indebære noget hårdt fysisk arbejde. Så er du klar til at starte?

Træning til din boksning rutine

I mange bøger du læser eller videoer, du ser om boksning, anbefales en øvelsesrutine udarbejdet af en professionel træner til begynderen, der ikke ved noget om de fysiske teknikker, der er involveret i denne sport. Selv den person, der er i udsøgt form fysisk, kan stadig gøre de almindelige fejl ved at bruge andet end styrken af ​​armen, når han stanser eller ikke rammer med et ret håndled. Har nogensinde hørt ordet "kæmper som en pige?" Der har du det.

Hvis du er i en ganske god fysisk tilstand, vil din første træningsperiode indebære en række intense "øvelser", der kan omfatte en veritabel festival med højtintensive, svedende aktiviteter, som for eksempel springer frem og derefter kører baglæns; Gør hoppe tilbage, hoppe jacks, hurtige trin eller hoppe reb (begge fødder på jorden, derefter skifte højre fod, venstre fod). Du får grundlæggende instruktioner, såsom hvordan du pakker dine håndled, vælger den rigtige handske (og handske vægt) og vedtager den rigtige beskyttelsesstilling, herunder at holde hagen gemt med den inaktive hånd hævet for at beskytte ansigtet. For højrehåndede krigere er venstre fod fremad, med højre fod omkring en halv fod bag, hælen er lidt løftet.

Der er fire primære slag, du vil lære - jab, cross, hook og uppercut (se Resources) - som kan praktiseres i enkle eller mere komplekse kombinationer, enten på en tung pose eller på din træners boksekasser. Målet med disse øvelser er at tilskynde til ordentlig teknik; Men når du nemt og instinktivt kan smide en række impromptu kombinationer, bliver din rutine rutine udfordrende, både mentalt og fysisk.

Forvent "runder" til at vare et minut og et minut i løbet af de første sessioner, derefter to minutter og endelig tre (med et minut i mellem). Den skarpe lyd du hører, efterfulgt af en klangende klokke? Det er lyden af ​​den runde timer. Væn dig til det - du vil høre det meget, når du tager din træningsrutine-solo.

Solo Time

Udformningen af ​​din egen boxing øvelse rutine er stort set afhængig af, hvad du håber at komme ud af det. Trænger til at blive en amatør eller "hobby" boxer? Du ønsker måske at gøre dit interval kørende på et tidspunkt af dagen, din modstandstræning på et andet tidspunkt og dine stansøvelser på endnu en. Men hvis du vil passe det hele ind på en tur til gymnastiksalen, skal du sørge for at inkludere fem til ti minutter med opvarmning (fx løb på løbebåndet) og yderligere ti minutter med modstandskonditionering. Tretti til 35 minutter timed punch øvelser udgør størstedelen af ​​din øvelse rutine.

Gør brug af alle de hængende og stående poser til din rådighed. En god stående taske til brug for at udøve alle typer stans er kroppen modstander tasken. Denne meget mishandlede fyr, der almindeligvis betegnes som "Bob", giver dig mulighed for at perfektere dit øvre snit, som ikke kan udføres på den flade overflade af en hængende taske. Brug en timer, ikke dit eget ur eller gymnastiksuret - du vil ikke have distraktioner under dine stansboringer. Aspire til i sidste ende at gå mindst ni tre minutters runder i løbet af din træningsrutine med 30 sekunders hvileintervaller.

Før du begynder en rutine med træningsøvelser, er det vigtigt at arbejde en-til-en med en professionel træner, der har erfaring med denne sport. Det er ikke kun muligt at beskadige dine håndled og skuldre, men det er nemt at lære at slå "forkert", og da boksning er en intuitiv sport, er gamle vaner svært at bryde, når de er stærkt knuste i din teknik. Hvis du ikke har råd til en personlig boxing coach, prøv at deltage i små boksekurser, der omfatter alle aspekter af udholdenhedstræning. Dette er også en glimrende måde at lære at lave en boksøvelsesrutine, som du kan udføre på egen hånd.

Del:
Kommentarer