Bowflex Treadclimber Fejlfinding

Bowflex Treadclimber Fejlfinding

Bowflex tilbyder tre klatrere på tidspunktet for denne publikation; og stiller stadig ejerens og monteringsmanualen til rådighed for sine syv tidligere inkarnationer. Funktionerne i denne træningsmaskine omfatter flere hastigheder og modstandsområder, personlige træningsrutiner, statistikindikator og pulsovervågning. Hold maskinen i god stand for at holde fejlfinding til et minimum.

Bowflex TreadClimber Fejlfinding Basics

Hvis strømmen ikke tænder for Bowflex TreadClimber, skal du sørge for at bruge et stikkontakt, og at maskinen er tilsluttet. Sikkerhedsnøglen, som følger med udstyret, skal også være på plads til drift.

En anden grundlæggende fejlfinding metode til brug for en Bowflex TreadClimber er at kalibrere maskinen. Denne metode bruges, når der vises ukorrekte data på den digitale skærm. For at kalibrere skal du tænde for maskinen og stå på platformen af ​​udstyret, ikke direkte på båndene. Hold nede både "Power" og "Slower" tasterne. Slip knapperne og vælg derefter "Start". Kalibrering starter automatisk og tager ca. tre minutter at fuldføre.

Bæltepleje

Vedligeholdelse af din Bowflex TreadClimber bælte kan hjælpe med at slippe af med potentielle problemer, du måtte opleve, herunder ulige lyde eller et fast bælte. For at passe på dit bælte skal du smøre det fra tid til anden med et siliconebaseret smøremiddel. Træk Bowflex TreadClimber ud og dækk overfladen under hvert bælte med et tyndt lag af smøremidlet. Tilslut maskinen og lad bælterne køre med den laveste hastighed i femten til tredive sekunder. Sluk Bowflex TreadClimber igen og aftør overskydende smøremiddel inden brug. Hvis bæltet er løs, skal du justere spændingen for at forbedre følelsen under din træning. For at justere spændingen skal du finde bæltejusteringerne på bunden af ​​Bowflex TreadClimber. Brug en unbraconøgle til at dreje boltene med uret ca. en fjerdedel tomme for at spænde bælterne.

Bowflex TreadClimber Diagnostics

Hvis du har brug for at kontakte en Bowflex-kunderepræsentant om et problem med dit udstyr, vil han sandsynligvis bede dig om at få adgang til maskinens diagnostiske panel. For at få adgang til LED-kortet til diagnostisk information skal du fjerne det højre låg på bunden af ​​Bowflex TreadClimber. For at åbne dækslet skrues boltene ud med en Phillips skruetrækker. Du skal videresende indikatorlysets farver til Bowflex-repræsentanten for at give ham mulighed for at bestemme grundlaget for maskinens funktionsfejl.

Del:
Kommentarer