Bowflex Extreme 2 monteringsskiveinstruktioner

Bowflex Extreme 2 monteringsskiveinstruktioner

Bowflex Extreme 2 er en remskivebaseret modstandstræningsmaskine, der bruges til træning og vægttab. For at modstandsstængerne skal være effektive, skal du montere remskiverne korrekt gennem maskinen. Hvis du har din Bowflex helt oprettet, men har siddet fast ved kabelstrinnet, så rolig, fordi det er meget enklere end det ser ud til. Bare arbejde langsomt for at undgå at lave fejl, der kræver, at du begynder.

Stand bag Bowflex og passere den løse ende af en af ​​remskiverne gennem den nederste, forreste remskive til venstre. Kablet skal komme ind fra venstre side af remskiven og komme ud til højre.

Tag kablet op og til højre for træk i midten af ​​den lodrette bjælke. Før kablet gennem remskiven, så det kommer ud på husets venstre side.

Før kablet ned og til venstre for at passere under den øverste remskive af dobbeltskiven til venstre. Bring kablet direkte opad til remskiven over det.

Sæt kabeldelen gennem remskiven bag og til venstre for den forreste, øverste remskive. Sæt kuglen på ende af kablet og skub stop så tæt på øjet som muligt. Skub bolden op indtil kernen er fast inde.

Kør et andet kabeltråd gennem samme mønster på spejlrulle. Start i den nederste højre remskive og spejle det første kabels sti.

Tilfør den løse ende af et andet remskive gennem den bageste, venstre remskive på den nederste del af Bowflex. Kablet skal komme ind fra bagsiden af ​​remskiven og komme ud mod dig.

Tag kablet gennem remskiven langs bunden af ​​maskinen til venstre for centerposten. Træk kablet direkte opad til den nederste remskive af den venstre dobbelte remskive.

Før kablet rundt om remskiven og ned til den anden remskive på undersiden af ​​maskinen. Tag kablet op igen og gennem remskiven hængende fra armen i midten af ​​maskinen til venstre.

Lav en kugle og kerne stop på enden af ​​kablet. Følg samme proces på den modsatte side af maskinen for at lave en spejlbane på dette kabel.

Del:
Kommentarer