Bodybuilding Meal Plans

Bodybuilding Meal Plans

En sund kost er et af hovedelementerne i bodybuilding. En ordentlig måltidsplan er afgørende for at få alle de næringsstoffer, der er nødvendige til bodybuilding, og skal have den rigtige mængde proteiner, kulhydrater, fedt og fiber. Den gennemsnitlige kalorieindtagelse skal være omkring 2.000 til 2.500 om dagen. Ca. 30 procent af de samlede kalorier skal stamme fra protein, 55 procent fra kulhydrater og de resterende 15 fra sunde fedtstoffer.

Morgenmad og Midmorning snacks

En sund morgenmad skal være en kombination af komplekse kulhydrater, protein og fiber. Omkring otte krypterede æggehvider med olivenolie og en skål havregryn med skummetmælk vil være en perfekt måde at bryde den hurtige på. Også forbruge små mængder af frugter som hindbær og jordbær sammen med en protein shake. En god morgenmad skal være proteinrig og indeholde omkring 50 gram proteiner, og kulhydratniveauet skal være omkring 70 til 80 gram.

Efter cirka to timers morgenmad skal du drikke en protein shake og et stykke hvedebrød med skåret banan og jordnøddesmør. En fedtfattig yoghurt med nogle bananer og hytteost kan være en alternativ mulighed. De snacks, du spiser, skal også indeholde mere eller mindre mængden af ​​proteiner og carbs som morgenmad. Den samlede fedtindtagelse skal være omkring 15-20 gram.

Frokost og aftensmad

En bodybuilders frokost skal indeholde betydelige mængder protein og kulhydrater. En grillet kyllingebryst eller tunfisk vil give de nødvendige næringsstoffer i de rigtige mængder. Tilsæt en stor salat og også en lejlighedsvis kost sodavand. Frokosten skal indeholde 55 til 60 gram protein og 90 til 100 gram kulhydrater med lidt fedt.

Har en kyllingesandwich eller en hamburger og en protein shake til aften snack. Du kan også have friske dampede grøntsager som spinat eller broccoli i stedet for sandwich. Spiser også et proteintilskud, inden du går til din træning i gymnastiksalen.

Aftensmad

Afslut dagen med bøf, kyllingebryst eller fiskfileter. Har en lille kop brun ris med grønne bønner eller broccoli. Du kan alternativt tage en bagt kartoffel og en stor salat med fedtfri dressing. Endelig før du sover, tag et glas mælk eller en protein shake. Dette giver dig omkring 40 gram protein, 80 gram kulhydrater og 15 gram fedt.

Vand

Drik altid et stort glas vand efter hvert måltid. I gennemsnit skal du forbruge mindst en gallon vand om dagen. Nogle af de andre næringsrige fødevarer, der er gode til bodybuilding, omfatter kalkun, tun, magert oksekød, muslinger, bønnesuppe og hvedebagel. Grøntsager som salat, tomat, agurk, asparges og spirer kan også indgå i din kostplan.

Del:
Kommentarer