Bivirkninger af Super Dieter's Tea

Bivirkninger af Super Dieter's Tea

Mange vender sig til kosttilskud eller vægttab hjælpemidler til at hjælpe dem med at tabe de sidste par pund. Kost te er blevet brugt i mange år som en måde at øge stofskiftet, hvilket igen øger mængden af ​​brændte kalorier. Mens du bruger naturlig te som grøn te som et vægttab supplement er god i moderation, mange diæt te på markedet har bivirkninger. Bestående af en blanding indeholdende urter og krydderier, er der fire varianter af Super Dieter's Tea: pebermynte, tranebær twist, kanel krydderi og citron mynte. Disse smag kan gøre det smagfuldt og let at drikke hele dagen, men bivirkningerne kan gøre det til en farlig måde at miste kun få pund på.

Fungere

Te hjælper generelt med fordøjelsen, men kost te kan undertrykke appetitten, fjerne usunde toksiner i kroppen, "rense" maven og tarmene og give antioxidanter. Te hjælper med fordøjelsen for at holde tingene flydende, samt at give en følelse af fylde før et måltid, så individet spiser mindre. Mange kost te, herunder Super Dieter's Tea, indeholder Senna, som virker som en mild afførende, inducerende kramper og hyppige afføring. Senna forårsager også en elektrolyt ubalance, der fører til arytmi og hjertesvigt.

ingredienser

Super Dieter's te har ikke koffein eller sukker. I stedet er Stevia, et naturligt sødestof tilsat til smag sammen med naturlige ingredienser som appelsinskal, marshmallow, kanelbark, papaya blade, spearmint blad, japansk kaprifolblad, krysantemum, Eleutherococcus Senticosus og Senna. Undgå kost te, der har ukendte ingredienser, eller hævder at hjælpe med at tabe en stor mængde vægt på kort tid, der skyldes sved eller tab af vand i kroppen.

Bivirkninger

Hele ideen om kost te, uanset hvad mærket er, er at afvænne kroppen. Ingredienserne i kost te arbejder ikke kun som fordøjelseshjælp, men også som diuretikum, hvilket er hvor nogle af de første tabte vægt kommer fra. Almindelige bivirkninger omfatter: kramper, kvalme, appetitab, dehydrering, mavesmerter, sved og en stigning i afføring. På grund af virkningerne af mange kosttyper og deres fordøjelseshjælp finder personer, at langtidsbrug er meget usandsynligt.

Medicinsk forskning

Undgå produkter, der indeholder Senna. Herbalists og toksikologer har delet farerne ved at indtage Senna, og de virkninger, de har på hjertet og fordøjelsessystemet. FDA har rapporter om mindst fire dødsfald, alt sammen som følge af at bruge kost te indeholdende denne farlige ingrediens. Laci Le Beau's Super Dieter's te-hjemmeside indeholder ingen omtale af Senna's bivirkninger, men her er en advarselsliste, der står på boksen: "Bemærk: Dette produkt indeholder Senna. Læs og følg anvisningerne omhyggeligt. Brug ikke hvis du har eller udvikler diarré, løst afføring eller mavesmerter, fordi Senna kan forværre disse forhold og være skadeligt for dit helbred. Kontakt din læge, hvis du har hyppig diarré, eller hvis du er gravid, plejer, tager medicin eller har en medicinsk tilstand. "

Overvejelser

Selvom Super Dieters Tea indeholder "naturlige" ingredienser, er der stadig nogle sundhedsrisici og bivirkninger. For nogle kan bivirkningerne være uheldige, hvilket forårsager svær krampekramper eller smerter. Hvis det er tilfældet, stop med at bruge te straks og skift til en naturlig te, hvis det er nødvendigt. Tabe den naturlige måde ved at drikke mindst 12 kopper vand hver dag og motion for at fjerne giftstoffer og overskydende affald fra kroppen. Brug ikke diæt i mere end ti dage, medmindre det er instrueret af en læge.

Del:
Kommentarer