Bivirkninger af Frankincense Oil

Bivirkninger af Frankincense Oil

Frankincense olie, eller boswellia, er harpiks taget fra boswellia træet, der vokser langs de indiske sandstrande. Ifølge Arthritis M.D. har røgelseolie anti-arthritiske, analgetiske og antiinflammatoriske egenskaber. Det kommer som et mundtligt tillæg og som en aktuel creme. Tag mundtlige former for røgelse med mad for at lette absorptionen. Indtag aldrig den ætsende olie med meget giftig røgelse. Aktuelle variationer af boswellia er også tilgængelige. Rådfør dig med en læge, inden du tager kosttilskud. Mens bivirkninger af røgelseolie er sjældne, forekommer de.

Almindelige bivirkninger

Almindelige bivirkninger af boswellia, når de indføres oralt, omfatter mavesmerter, oppustethed, diarré, kvalme, mavesmerter, opkastning og en brændende fornemmelse i maven. Bivirkningerne af frankincense olie cremer omfatter udslæt, rødme, kløe og øget hudfølsomhed. Bivirkningerne forekommer typisk på applikationsstedet. Søg omgående lægehjælp, hvis udslæt, rødme, kløe og følsomhed spredes, eller hvis der opstår hævelse

Sjældne bivirkninger

Lægerens Desktop Reference rapporterer, at nogle patienter har oplevet alvorlige allergiske reaktioner mod røgelseolie. Sjældne bivirkninger af boswellia omfatter brystsmerter, hvæsen og åndenød. Allergiske reaktioner kan være livstruende; Stop straks brugen af ​​røgelse og søg omgående lægehjælp, hvis der forekommer allergiske reaktioner.

Ubestemte effekter

Der er ikke udført omfattende undersøgelser for at fastslå de langsigtede virkninger af røgelseoliebrug. Bivirkningerne af boswellia hos gravide kvinder, ammende mødre eller deres foster er ukendte.

Del:
Kommentarer