Bivirkning for tonisk vand med quinin

Bivirkning for tonisk vand med quinin

De fleste mærker af tonisk vand indeholder kinin, et stof, der bruges til at behandle malaria ved at dræbe parasitten, der forårsager den. Quinin er blevet brugt siden det syttende århundrede til behandling af malaria.

Malaria Behandling

Til malaria behandling tages op til 648 mg kinin hver 8. time i en uge. Til sammenligning indeholder tonisk vand en meget lille mængde kinin. Der er omkring 20 mg kinin i en 8-oz. glas tonisk vand.

Tonic Water Safety

Mængden af ​​kinin i tonisk vand er normalt sikkert, ligesom koffein i kaffe eller te. Personer, der er følsomme eller allergiske overfor mefloquin, quinidin eller kinin, kan få bivirkninger.

Almindelige bivirkninger

For meget at drikke tonisk vand kan forårsage diarré, kvalme, magekramper, opkastning og rastløshed. Disse bivirkninger kan blive værre, når tonisk vand er parret med alkohol.

allergier

Enhver, der har en allergisk reaktion efter at have drukket vand, bør stoppe med at forbruge det. Allergiske reaktioner omfatter udslæt, kløe, nældefeber, vejrtrækningsbesvær og hævelse af munden, ansigtet, læberne eller tungen.

Overvejelser

Der er risiko for, at kinin i tonisk vand kan interagere med blodfortyndere, antifungale midler og hjertemedicin. Kontakt altid din farmaceut eller læge for at vurdere denne risiko, hvis du tager disse lægemidler.

Ansvarsfraskrivelse

Disse oplysninger er ikke erstatning for lægehjælp. Hvis du oplever ubehagelige eller farlige symptomer, efter at du indtager tonisk vand, skal du straks søge lægehjælp.

Del:
Kommentarer