Bianchi Cykel Identifikation

Bianchi Cykel Identifikation

Italiensk-fremstillede Bianchi-cykler holder et særligt sted i hjertet af mange en cykler eller cykelaficionado. Italien er cykel mekka, og flere berømte bygherrer, som Pinarello og Colnago, deler italiensk panache med Bianchi. Italienske Bianchi-cykler er kvalitetsbyggede maskiner fremstillet stolt i Italien; Men ligesom mange andre cykelproducenter outsourcer Bianchi mange entry-level cyklusrammer fra Taiwan.

Bianchi Celeste Green

Bianchi Celeste Green er næsten lige så berømt som Bianchi-cykler. Bianchi har brugt denne farve i flere årtier, og de fleste high-end kvalitet Bianchi cykler var tilgængelige eller blev kun tilbudt i denne farve. Celeste Green er en lys, men ikke blek, skygge af havskum grøn. Cykling legende Fausto Coppi red om bord på en celeste Bianchi, ifølge Bianchi hjemmeside.

Bianchi Lugged Rammer

Bianchi-cykler var almindeligt tilgængelige i højkvalitets lette slanke stålrammer; Bianchi designer nu cykler med mange forskellige metaller og rørsæt. Bianchi fremstillede også racere og maskiner til gennemsnitlige cyklister, rapporterer den sene Sheldon Brown, der er noteret cykelmyndighed. Lugged cykler har skulpturelle metal lugs på rørledningerne i headsettet, sædet og toprøret, og bundbeslagene holder rørene sammen.

Italiensk Udstyret Bianchi Cykler

Kvalitet Bianchi cykler blev ofte udstyret med dyre italienske cykelkøretøjer komponenter. Campagnolo shifters, cranks, derailleurs, bremser, nav og headsets blev installeret som originalt udstyr på Bianchi racermaskiner de sidste årtier. Mange lav-end Bianchi cykler er udstyret med mindre dyre komponenter fra Shimano, en stor japansk cykel komponent og fiskespole producent.

Bianchi Dealer Assistance

Mange cykelforretninger har eksisteret i nogen tid, og de fleste cykelforretninger sælger loyalt det samme mærke i mange år. Bianchi forhandlere er gode butikker med information om gamle eller klassiske Bianchi cykler. Mange forhandlere beholder arkiver af katalogerne, som de fleste cykelproducentvirksomheder frigiver hvert år. Oplysningerne i disse bøger kan vise sig uvurderlige for en person, der forsøger at spore et nøjagtigt Bianchi modelnavn og år.

Mulig serienummeridentifikation

Flere cykelproducenter, herunder Bianchi, bruger serienummeridentifikation og har gjort det i mange år. De fleste virksomheder trykker på en række tal og bogstaver i metaloverfladen på bunden af ​​cykel bundbeslaget. Nogle cykler har numre presset ind i den indre overflade af en af ​​de bageste rammeudfald. Kontakt Bianchi med cykelens serienummer kan muliggøre model- eller årsidentifikation.

F.I.V. E. Bianchi S.p.A.

Via delle Battaglie, 5

24047 Treviglio (BG) Italien

39-0363-3161

[email protected]

Del:
Kommentarer