Betyr svømningstider som fuld kropsøvelse?

Betyr svømningstider som fuld kropsøvelse?

Svømning omgange er en meget effektiv måde at få en træning i hele kroppen. Svømning virker næsten alle dele af din krop og er en effektiv metode til motion for vægttab. Mayo Clinic bemærker, at en 160 pund person forbrænder 423 kalorier i løbet af en times omgangssvind-session - det er ikke for lurvet. Træk puljen regelmæssigt for at få din puls op og få en træning i hele kroppen.

Fordele ved svømning

Svømning er en form for motion, der passer til næsten alle alder og fitness niveau. Det er især gavnligt for dem med fælles problemer, dem, der genvinder en skade eller dem, der er overvægtige. Vandets opdrift tager noget af trykket fra dine led, hvilket gør dig næsten vægtløs. På den anden side gør vandet også sværere bevægelse - vandet har en ekstra modstand, som din krop skal overvinde for at kunne bevæge sig. Denne modstand styrker dine muskler og led og giver dig en udfordrende kardiovaskulær træning.

Muskler arbejdet

Svømning omgange virker næsten alle muskler i din krop, især dine skuldre, arme, mave, ryg, hofter og ben. Forskellige svømmeslag vil lægge større vægt på forskellige muskelgrupper. F.eks. Er freestyle og sommerfugl stærkt afhængig af dine skulder-, arm- og brystmuskler, mens brystet bruger meget kernestyrke og ryglænet understreger musklerne i skuldre, ryg og ryg. Næsten hver svømmeslag er stærkt afhængig af lårets og gluteal musklernes arbejde for at sparke og fremdrive din krop fremad.

Træningstips

Undgå at holde sig til en type slagtilfælde under hver svømmesession. I stedet skal du blande det op og prøve et andet slagtilfælde hvert par træningsprogrammer for at sikre, at alle dine muskler bliver arbejdet og for at forhindre muskel ubalancer. Indarbejde interval træning i dit skød svømmer for virkelig at sprænge kalorier. Interval træning indebærer veksling mellem intens arbejde og en opsvingstid. For eksempel svøm hårdt til to omgange, lav et dejligt let skød, og gentag hele din træning. Hit puljen i mindst 30 minutter om dagen fem dage om ugen for at høste sundhedsfordele ved kardiovaskulær træning.

Overvejelser

Kontakt din sundhedspleje, før du begynder et nyt træningsprogram for at sikre, at du er sund nok til motion. Forsigtig bør altid tages, når vand er involveret - for din sikkerhed, svøm aldrig med en livredder til stede. Begynd hver træning med en lysintensiv 5- til 10-minutters opvarmning, som kan bestå i simpelthen at svømme et par omgange i et langsomt, let tempo. Afslut hver træning på samme måde som du begyndte - med et par nemme omgange, så hjertefrekvensen gradvist vender tilbage til hvile. Afslut din nedkøling med strækninger, der retter sig mod de store muskelgrupper, der arbejdes. Hold hver strækning i mindst 30 sekunder.

Del:
Kommentarer