Berocca Cold Remedy

Berocca Cold Remedy

Mange kolde midler hævder at forkorte koldtiden, mindske dens virkninger eller forhindre forkølelse helt. Nogle af disse påstande er lavet af urtetilskud, der ikke er videnskabeligt demonstreret for at have nogen effekt overhovedet. Uden for USA er en tidstestet metode til kold lettelse Berocca, et vitamintilskud, der sælges i forskellige former.

Hvordan virker det

Berocca bruges af mange forskellige årsager - for at kompensere for manglende vitamin C eller B i en kost, at "helbrede" tømmermænd og for at lindre symptomerne på mindre sygdomme. Kold forebyggelse og lindring forbliver imidlertid af de mest almindelige årsager til Berocca brug.

Berocca er et supplement af mange forskellige vitaminer. B1, B2, B3, B5, B6 og B12 vitaminer findes alle i overflod i Berocca kosttilskud. Mange mennesker tager Berocca for sin høje koncentration af vitamin C. Calcium, folinsyre og zink er også inkluderet. Disse vitaminer og mineraler har hver især en rolle i det sunde individs krop. Vitamin B har vist sig at være nyttigt for ældre personer med forkølelse, og C-vitamin er længe blevet anbefalet som et supplement til at forkorte varigheden af ​​en forkølelse. Mens Berocca måske ikke er i stand til at forhindre forkølelse, har mange oplevet lindring af symptomer på grund af supplementens sunde, nødvendige ingredienser.

Hvordan kan det tages

Berocca kan tages i mange forskellige former for kold lindring. Effervescent tabletter, originalen, er blevet solgt i 30 mg og 15 mg optioner i nogen tid. For nylig er filmovertrukne tabletter blevet populære. Berocca fås i flere varianter. Nogle individer er kreative med Berocca kosttilskud og tilføjer dem til juice eller smoothies, især hvis de ikke kan lide Beroccas smag. Andre foretrækker at tilføje Berocca til varmt vand og lave en type Berocca "te" på kolde dage. Ingen af ​​disse metoder mindsker effekten af ​​supplementet.

Forholdsregler

Selvom Berocca stort set er meget sikker, eksisterer der nogle bekymringer, der hovedsagelig er relateret til overforbrug. Den anbefalede dosis er en tablet om dagen. Hvis du tager mere end en tablet i en 24-timers periode, kan det resultere i en række sundhedsmæssige problemer. De med nyresygdomme bør undgå at tage høje doser af C-vitamin, da det kan forårsage yderligere nyreskade. Misbrug kan endda resultere i en usund dosis af C-vitamin og forårsage nyresten i ellers sunde individer. Filmovertrukne Berroca tabletter bør undgås af veganer, da filmcoatet er lactosebaseret.

Del:
Kommentarer