Begynder Arm Workouts for Women

Begynder Arm Workouts for Women

Når man nærmer sig en ny styrketræningstræning, kommunikerer mange kvinder ofte hurtigt deres ønske om at have tonede arme i modsætning til omfangsrige. De ved hvad de vil, men de er ikke helt sikre på, hvordan man får det. Ved at starte med et par målrettede styrketræningsøvelser kan du ikke kun få tonede, skulpturelle arme, men du kan også indse de utallige fordele, de giver. Styrketræning øger knogletætheden, hjælper dig med at forbrænde flere kalorier og hjælper med at bekæmpe muskeltab. Indarbejde to eller tre arm træning i din ugentlige rutine, og du vil øge din udholdenhed og styrke på kun få uger.

Opvarmning

Før du afhenter vægte af enhver størrelse, vil du sørge for at dine muskler er varme. Start din træning ved at gå på tredemølle i tre til fem minutter. Hold dine albuer bøjet i 90 graders vinkler og pump dine arme, mens du går. Gå ud af løbebåndet og rul skuldrene bagud fem gange, og videresend fem gange. Når du opvarmer vil du blive mentalt og fysisk forberedt til din træning og reducere din risiko for at trække en muskel.

Biceps Curls

For at arbejde på forsiden af ​​dine overarme, tag et par 1- til 5-pund håndvægte. Stå med knæene lidt bøjede og dine fødder er direkte i overensstemmelse med dine hofter. Hold dine albuer tæt på dine sider og vend palmerne fremad. Bøj dine albuer for at bringe håndvægte tæt på dine skuldre, når du trækker vejret ud. Inhalér som du langsomt sænker vægten, så sørg for at du forlader en lille bøjning i albuen selv i bunden af ​​øvelsen. Komplet tre sæt med 10 til 15 biceps krøller.

Overhead Triceps Extensions

Brug en enkelt håndvægt til at arbejde på bagsiden af ​​dine overarme. Start med at holde den ene ende af en 5 pund vægt med begge hænder. Forlæng dine arme, så dine biceps er ved dine ører, og håndvægten er over dit hoved. Holde dine albuer tæt på dit hoved og vende fremad, bøj ​​dine arme for at sænke håndvægten bag hovedet. Du behøver ikke at bøje dine albuer ud over en 90 graders vinkel. Udånder som du ret dine arme. Udfyld 3 sæt med 10 til 15 triceps udvidelser.

Siddende skulderpresse

Ved at holde paret 1- til 5-pund håndvægte du brugte til biceps krøller, sæt et sæde på en stol, bænk eller stabilitetskugle for at starte dit skulderarbejde. Med dine albuer i overensstemmelse med dine skuldre og hver af dine arme danner en 90 graders vinkel ved din side, skal du holde håndvægte i pandehøjden. Rigt dine arme og tryk vægtene over dit hoved, mens du trækker vejret ud. Inhalér og langsomt sænk vægten tilbage til deres 90 graders vinkelposition. Udfyld 3 sæt med 10 til 15 skulderpress gentagelser.

Overvejelser

Tal altid med din læge, før du begynder et nyt træningsprogram. Under styrketræning kan du bære vægtløftende handsker for øget sikkerhed. Juster vægtenes størrelse for at opfylde dit fitnessniveau. Vægterne skal være lette nok til at fuldføre 12 gentagelser, der opretholder god form, men tung nok til at trætte dine muskler mod slutningen af ​​hvert sæt.

Del:
Kommentarer