Bedste sted at levere en knockout punch

Bedste sted at levere en knockout punch

Knockout-punchen er kupéens nåde med boksning. En kæmper kunne være på tovene for det meste af kampen, men på et øjeblik kan han håndtere et slag, der sender sin modstander smuldre til måtten. Forståelse af en knockout slag betyder at forstå videnskaben og fysikken bag dette ødelæggende slag.

Blæse til hovedet

Hvis du ser videoklip af gamle kampe, vil du se et fælles træk: Et flygtigt svaghed hos Boxer A, og Boxer B leverer et skud direkte til hovedet, normalt på hagen. Boxer A er bedøvet, og hans krop falder tungt på gulvet.

Det bedste sted at levere en knockout punch er til hovedet. Specielt bør boxeren sigte mod hagen, den nederste kæbe og bunden af ​​nakken. Et direkte hit på disse områder vil næsten helt sikkert falde boksen, og derfor beskytter hovedet og hagen det første, unge boksere lærer at gøre. Grunden til dette er det bedste sted at lande en knockout punch kommer i den måde en boxer lærer at kaste en slag og fysikken involveret, når en bokser lander den punch.

Korrekt slag

Boxere er uddannet til at kaste slag. Medmindre du har haft nogen instruktion om den rigtige teknik, vil det faktisk være svært at lande en knockout punch. Amatører har tendens til at kugle deres næver forkert, hvilket giver plads mellem fingrene og tommelfingeren. Resultatet er, at stansen kun ser ud af hagen eller ansigtet med lille kraft eller slag. En del af grunden til at amatørerne har svært ved at lande knockout slag er, at de ikke fokuserer eller praksis på den rigtige måde at kaste en slag.

Før du kaster et ordentligt slag, skal du lære at kugle din knytnæve korrekt. Start med en åben hånd, som om du skulle slå en "høj fem". Stram krølle fingerspidserne til bunden af ​​din håndflade; hold dem tæt på plads. Stram krølle dine foldede fingre ind i midten af ​​din håndflade og presse din håndstop. Endelig fold din tommelfinger tæt over ring- og midterfingrene. Resultatet er en tæt pakket næve med lidt plads til fingrene til at bevæge sig. Dette vil hjælpe dig med at levere stærkere slag med mindre chance for selvskade.

Lær at kaste slag. For højrehåndede boksere (venstreflader kan simpelthen vende om disse retninger), hold din venstre fod fremad og ånder ud med hver slag du smider. Hold dig på kuglerne på dine fødder og hold knæene bøjet lidt. Flyt ind med stansen med hele din krop. Drop din venstre skulder lidt og følg med højre arm. Mål for dit mål (i dette tilfælde bokserens hage) og følg med med din punch. At lære den korrekte slagteknik giver dig mulighed for at levere ordentlige knockout slag.

Cirkulation til hjernen komprimeret

Et slag mod hagen, den nederste kæbe eller bunden af ​​halsen er nerverne i den pågældende region. Disse nerver er integreret i styring af forskellige fordøjelsessystemer som kæbeklemmerne, tungen og bihulerne. Dette skaber et første chok for boxerens system. Kraftens kraft snaps bokserens hoved tilbage eller til siden og får blodet til at cirkulere i hjernen til at komprimere. Da dette sker, taber bokser kontrollen over hans krop og falder til jorden.

Bevogtning af din hage og dit hoved er den første forsvarslinje. En stærk hals kan medvirke til at reducere knockouts, da stærke nakke muskler kan tillade en bokser at holde hovedet stabilt, hvilket reducerer chancen for at hovedet vil snappe tilbage eller til siden, når det rammes. Dette vil reducere chancen for blodpræparationen i hjernen og derved reducere chancen for at blive slået ud.

Del:
Kommentarer