Bedste mavefladning øvelser at gøre hjemme

Bedste mavefladning øvelser at gøre hjemme

Der er utallige øvelsesværktøjer annonceret på tv, der hævder at tone abs og fladre maves muskler. Dagens reklame ville få dig til at tro, at det er umuligt at flade din abs hjemme uden hjælp af disse værktøjer. Mellem ab ruller, øvelse bolde og elektriske toning bælter, at have en flad mave kan virke meget dyrt og svært. Hvis du målretter mod de rigtige områder, kan du dog opnå en flad mave i dit eget hjem.

Identifikation

Din mave består af en gruppe af abdominale muskler. Den obliquus externus er muskelen du opnår for at se adskilt i fire kvadranter, hvis du er i form. Transversus abdominis, en anden ydre muskel, kan ses strække rundt om dine sider i maven. Toning denne muskel vil undgå den "reserve dæk" se mange mennesker har omkring deres mave.

typer

Anbring et håndklæde eller tæppe på gulvet. En hård, flad overflade er det bedste sted at tone din abs. Du vil gerne fokusere på først din obliquus externus, så din transversus abdominis. Endelig vil du tone og strække alle dine mave muskler sammen. Lig på ryggen med knæene bøjede, fødder fladt på gulvet. Placer begge håndflader under hovedet og løft dit hoved og overkrop fra jorden, indtil din mave muskler engagerer. Gentag mellem 30 og 100 gange. Placer din højre fod på venstre knæ. Gentag crunches i denne position for at arbejde transversus abdominis mellem 30 og 100 gange på hvert ben. Løft derefter begge ben i luften og mød din hage på lårene på hver knase. Gentag 50 gange.

Forebyggelse / Solution

Stræk mellem øvelser for at minimere ømhed. Lig fladt på ryggen og kram knæene i flere sekunder. Drej derefter din underkrop til venstre, mens du roterer din overkrop lidt til venstre. Hold denne position i et minut. Drej din underkrop til højre side, mens du roterer din overkrop til højre. Hold denne position i et minut. Knæ på gulvet og bøj ryggen over knæene med hovedet på gulvet foran dig. Hold denne position så længe du føler dig komfortabel.

Fordele

Den stigning i hjertefrekvensen, der er forbundet med motion, er gavnlig for at tabe og toning muskler. Når du opnår en flad mave, vil du ikke føle sig oppustet så let og vil blive inspireret til at spise mindre for at opretholde din flade mave. Hvis du har en stor opblødt mave eller er overvægtig, kan ab-arbejde alene ikke hjælpe dig med at få en helt flad mave. Se en læge, hvis du har en usædvanlig maveopust.

Advarsel

Forsøg ikke disse øvelser, hvis du har problemer med ryggen, nakkeproblemer eller vanskeligheder med at udøve. Hvis du gerne vil begynde at træne regelmæssigt, men du er ikke sikker på, hvordan du starter, skal du kontakte dit lokale gym og de vil oprette en træner for at komme i gang. Hvis du træner hjemme og du gør ondt, skal du straks kontakte en læge. Løft aldrig vægte eller udfør nogen anden anstrengende øvelse, mens du er alene. Hvis du er i tvivl, spørg en spotter at se, om du gør øvelsen korrekt.

Del:
Kommentarer