Bedste klima for astma

Bedste klima for astma

Astma-lider undrer sig ofte, om der er det bedste klima for bedre at leve med deres astma. Afhængigt af hvem du snakker med, vil svaret variere. Men der er ting at huske på, når du leder efter et nyt hjem, hvis du allerede har planer om at flytte, da de fleste læger vil anbefale, at du flytter til din astma, er generelt en dårlig ide.

Identifikation

Der er virkelig ikke noget som det "bedste" klima for astma, da det hovedsagelig er allergener og derefter irritationer, der udløser en gennemsnitlig opblomstring. Når du flytter til et nyt område, det være sig fra byen til landet eller dalen til bjergene, kan du godt finde en midlertidig pusterum i din astma, men i sidste ende møder du nye triggere, der er forskellige, men stadig på samme niveau som dit tidligere hjem. Jo bedre sted at bo er virkelig et sted, at du møder det mindste antal af dine udløsere. Men enhver læge vil fortælle dig, at det bedste sted at bo er dit nuværende hjem, bare ved brug af "god astma kontrol".

effekter

Nogle mennesker vil opleve en udløser baseret på hvad der er omtalt som "ekstreme vejrforhold." Men det er ikke det vejr, der er den egentlige rod for opblussen, da et allergen ville være nødvendigt at være til stede for at forøge dine luftveje før vejret (en slags irriterende) nogensinde kan have en virkning som denne på dig. Oftere end ikke for at få vejret til at virke irriterende, ville det være varmt og fugtigt, ekstremt koldt eller med pludselige ændringer i temperatur og lufttryk.

Funktioner

Udover "ekstreme vejrforhold", der forårsager problemer med din astma, er der allergener, der kan påvirkes negativt af en ændring i dit gennemsnitlige klima. Mange forskere korrelerer disse ændringer til den globale opvarmning, hvilket har forværret mange menneskers astmasymptomer. Hvis en af ​​dine udløsere er pollen, støv eller kemisk damp, kan du opleve større problem med astma - nemlig hvis du ikke har "god astma kontrol" - i områder i landet, der oplever tidligere eller længere voksende årstider, en stigning i luftbåren pollen eller en stigning i den samlede luftforurening.

Geografi

Nogle steder i vores land er blevet betragtet som "lettere" steder at bo for astmatikere. Fire er placeret i Californien - Orange County, San Jose, San Diego og Long Beach. Alle har temmelig milde klimaer uden ekstreme varme og kulde og har temmelig lave pollenantal. West Palm Beach, Florida og Honolulu, Hawaii, også toppen af ​​nogle af de samme grunde som de byer i Californien. Dette er ikke en anbefaling at trække indsatser og flytte. Dette er simpelthen baseret på statistikker.

Advarsel

Sammen med de "lettere" steder at bo med astma, er der også "udfordrende" byer. Tucson, Ariz., Toppede listen efterfulgt af Kansas City, Montana, Phoenix og Fresno, Californien. Alle har temmelig høje luftforureningsniveauer, men relativt lave pollental. Hvis du bor i disse områder og lider af astma, skal du sørge for, at du har "god astma kontrol" for at holde din tilstand i kontrol.

Del:
Kommentarer