Bath Cures for Ringworm

Bath Cures for Ringworm

Ringorm er en svampeinfektion, der forårsager udslæt at optræde på huden. Disse udslæt er kløende og stygge. Ringorm er ikke svært at behandle. Sænke din hud i et sundt bad kan hjælpe med at behandle ringorm. At vide, hvilke stoffer der gør en stor ringormsbehandling, kan hjælpe dig med at bestemme, hvad der passer til dig.

Havsalt

En af de billigste og mest effektive badbehandlinger til ringorm er havsalt. Fyldning af dit badekar med varmt vand og en kop havsalt vil give dig en varm og afslappende sug. Havsaltet tørrer op ringormsplasterne og desinficerer svampeinfektionen. Blød i 25 til 30 minutter for maksimal effektivitet. Opblødning længere vil medføre, at din hud absorberer for meget salt, hvilket kan føre til kløe. Efter et par dage begynder ringormen helt at forsvinde. Hvis denne behandling ikke viser resultater inden for få dage, kan du få brug for mere seriøs medicinsk behandling.

Kokosolie

Kokosolie er en effektiv ringormsbehandling. Opblødning i et varmt bad blandet med tre eller fire teskefulde i 20 til 30 minutter er alt hvad du behøver for en daglig behandling. Kokosolie har kaprylsyre, som er en naturlig anti-svampesyre. Det vil hjælpe med at dræbe svampen, der forårsager din ringorm på en sikker og naturlig måde. Det bør kun tage et par dage for dig at bemærke nogle resultater. Kokosolie kan bruges hver dag, da det ikke vil sive ind i din hud og forårsage problemer som havsaltene gør. Den eneste bivirkning er, at du vil lugte som kokos.

Eddike

Eddike er kraftig olie, der kan bruges til mange hudforhold, herunder ringorm. Som coconutolie har eddike mange stærke syrer, der vil desinficere og dræbe svampen, der forårsager ringorm. Et bad blandet med tre eller fire teskefulde eddike er en god behandling. Denne behandling bør ikke gøres hver dag, da syrer i eddike er lidt for stærke til daglig absorption. Sug 20 til 25 minutter hver behandling for maksimal effektivitet. Din hud kan vælte lidt efter blødning i eddike. Du vil også lugt som eddike, hvilket er en stærk, ubehagelig lugt. Brug denne behandling sparsomt.

Del:
Kommentarer