Basketball Stilling Regler

Basketball Stilling Regler

I modsætning til andre sportsgrene som baseball eller fodbold har basketball altid inkluderet et playoff-format på alle niveauer, der omfatter hold kvalificerende uden at færdiggøre først og fremmest i placeringerne. Dette kræver ekstra regler om, hvem der får frø i playoffs, især når det kommer til at afvikle ting som slipsbrydere. Disse regler kan altid variere afhængigt af den enkelte liga, men der er regler, som næsten alle ligaer følger på grund af kendskab.

Team Records

Hold er generelt placeret i de positioner, der er baseret på gevinster og tab. Alle spil bliver spillet indtil der er en bestemt vinder, så der er aldrig nogen bånd på holdets rekord. I sjældne tilfælde kan en liga indstille et pointsystem til placeringerne, tildele et hold tre point for at vinde et spil plus et ekstra point for hver enkelt periode i spillet, som holdet vandt og rangordnede holdene baseret på samlede point. Continental Basketball Association var en sådan liga for at ansætte dette system.

Playoff Seedings

Antallet af hold i ligaen, der kvalificerer sig til slutspillet, fastsættes af den enkelte liga og afhænger stort set af hvor mange konferencer og / eller divisioner ligaen er delt ind i. Hvis en liga er opdelt i flere divisioner, kvalificerer de hold, der slutter i første omgang i divisionerne alle til slutspillet og får sædvanligvis de øverste frø, efterfulgt af antallet af hold med de næste bedste poster, der er nødvendige for at udfylde playoff-frøene. For eksempel er NBAs 30-holds liga delt op i to 15-holdskonferencer, som hver er opdelt i tre divisioner med fem hold. Divisionsvinderne i hver konference plus holdet med den næstbedste rekord får de øverste fire frø i deres konference-playoffs. De næste fire hold i konferencen kvalificerer sig også til i alt otte playoff hold i hver konference.

Tie-Breakers

Hver liga vil normalt have et sæt bindende regler for at adskille hold, der slutter med identiske optegnelser. Den første tiebreaker er næsten altid head-to-head rekord mellem de hold, der er bundet - hvilket hold der havde den bedste rekord, der sæson i de spil, de to hold spillede mod hinanden, får det højere frø. Hvis slipset ikke kan løses på den måde, er den næste slipsbruger normalt holdets optegnelser mod alle holdene i deres division eller konference. Tie-breakers forbi dette punkt kan variere afhængigt af ligaen og kan omfatte ting som holdets gennemsnitlige sejrmargen for sæsonen eller gennemsnittet point scoret.

Del:
Kommentarer