Basketball Manager Pligter

Basketball Manager Pligter

Når de fleste mennesker tænker på sportshold, kommer kun træneren og holdspillerne til at tænke på. Der er dog mange andre mennesker foran og bag kulisserne, der er integreret i et teams succes. I basketball er en af ​​disse stillinger leder. Lederen af ​​et basketballhold har en række ansvarsområder under træning, spildag og spejder. Faktisk er en basketball manager en af ​​de vigtigste positioner med hensyn til forberedelse.

Øvelse forberedelse

Øvelse er det tidspunkt, hvor spillerne kommer til at finpudse deres evner mod hinanden gennem øvelser og spil. Det er lederens ansvar at komme til træningsstedet før alle spillere og trænere ankommer. Basketball manager vil opsætte alt udstyr og vand til spillerne at bruge. Lederen vil derefter hjælpe træneren ved at give anvisninger under øvelser og spil. Nogle gange vil lederen selv deltage i øvelserne. For eksempel kan lederen beskytte en spiller, så spilleren kan arbejde med driblingskompetencer og hvordan man skyder under tryk. Praksis forberedelse omfatter også overvågning gym tid. Lederen skal deltage i hver vægtløftningssession for at se om spillerne er vedligeholdende (fuldfører alt krævet løft, holder korrekt form under løft osv.).

Spilfilm

Basketball manager skal tape alle spil væk, så resten af ​​coachingpersonalet kan se spilfilmen for at analysere, hvad der gik rigtigt, og hvad der gik galt under spillet. Spillerne vil enten se filmfilmen, eller de vil blive orienteret af coachingpersonalet om, hvad de skal arbejde på baseret på spillfilmen. Basketballschefen er også ansvarlig for spejderfilm. Scouting film er spiloptagelser af et basketballhold, der vil blive spillet i den nærmeste fremtid. For eksempel vil basketball manager tape film af deres arch rivaler og se den film med holdet før det årlige møde mellem de to squads. Dette hjælper holdet med at analysere deres konkurrence med hensyn til både færdighed og ordning.

At holde statistikker

Basketball manager vil se eller deltage i hvert spil og notere sig hver spilleres hjælp, point, omsætning og så videre. Disse oplysninger bruges til at se, hvad hver af spillerne skal arbejde på. Så hvis basketballschefen kan se, at startkraften fremover er dårlig for fire lige spil, kan coachingpersonalet arbejde på rebounding øvelser i løbet af øvelsen. Basketball manager vil også holde score for hvert spil også.

Del:
Kommentarer