Basketball Award Ideer

Basketball Award Ideer

Belønning af et job godt udført er vigtigt, især for børn. Fremhævning af hver persons deltagelse i praksis og færdigheder under spil vil give spillerne et løft af selvtillid og skabe minder, der varer hele livet. At vælge udestående spillere til at vinde udmærkelser kan virke svært, men når du bliver mere kreativ med priserne, vil du se, hvor sjov og spændende prisen kan være.

Belønning hårdt arbejde

At belønne hårdt arbejde eller deltagelse i praksis og spil, giver spillere et certifikat, lille medalje eller trofæ. Medtag deres navne og en positiv besked takker dem for deres indsats.

Færdigheder Awards

Kom med æresbevisninger baseret på de færdigheder, som spillerne besidder. Mest værdifulde spiller er typisk et must for hvert hold. Vælg den spiller, dit hold ikke kunne klare sig uden. Mest forbedret er også en ære. For at oplyse prisuddelingen skaber du priser for de bedste dunk, dance-bevægelser, de bedste brystpasser, den bedste defensive spiller og den bedste free throw shooter. Vælg forskellige spillere for hver pris, hvis det er muligt at øge holdets selvværd.

Coach's Choice

Coach's valg og teamleder er vigtige priser. Træneren vil vælge en spiller til at belønne. Denne pris kan gives af en eller anden grund, herunder dedikation, dygtighed, hjerte eller endog fordi afspilleren har holdt vandforsyningen til rådighed under praksis. Holdlederprisen skal gives til spilleren, der går ud over at lede holdet, både på og uden for retten.

Vær kreativ

Du kan også blive dum med prisen. For eksempel, giv spilleren med de vanvittige sko det bedste spark; ære den bedste jumping jack og det smukkeste hopskud. Sæt lidt kreativitet i priserne og have det sjovt med det.

Del:
Kommentarer