Baseball øvelser til børn

Baseball øvelser til børn

Baseball øvelser hjælper børnene med at skærpe deres evner og udfordre dem til at blive bedre baseball spillere. Motion er vigtigt for at opbygge et barns fleksibilitet, styrke og hastighed. De vigtigste aspekter af et baseball spil kaster, løber og fanger, så find øvelser, der vil bidrage til at opbygge disse færdigheder. Baseball øvelser bør være alders-passende for at forhindre udmattelse og skade for små børn.

Strækker

Børn skal strække før og efter baseball praksis og spil. Stretching varmer og afkøler musklerne og hjælper med at forhindre skade og kramper. Har børnene med fødderne skulderbredde fra hinanden og drej i taljen fra side til side. Børn kan strække deres ben ved at bøje i taljen og forsøge at røre jorden. Deres ben skal være lige, men sørg for, at knæene ikke er bøjede, og de springer ikke op og ned under strækningen. Børn bruger deres arme til at kaste og slå i baseball, så give masser af muligheder for at løsne armmusklene. Fortæl børnene at strække sig mod himlen med begge hænder i luften, bøj ​​derefter en arm bag hovedet, albue op og brug den anden til at skubbe på albuen for at forbedre stretchen. Gentag med begge arme. Derefter krydse en arm foran brystet, brug den frie arm til at holde armen og placere og se over armens skulder, der strækkes. At lave store og små cirkler med armene er det sidste skridt til at løsne armene. Endelig vil hovedruller og skulderrygninger løsne musklerne i nakken og skuldrene.

Fangst og kaste

Et fangstspil hjælper med at udvikle børns fangst og kaste evner. Har børnene parret sammen med en partner og står 10 trin fra hinanden. De burde kaste bolden frem og tilbage til hinanden. Når parret har fanget fem på hinanden følgende kast, skal hver partner tage et stort skridt baglæns for at øge afstanden. Med hvert trin tilbage skal børnene kaste bolden længere, hvilket er en ideel øvelse til at udvikle armstyrke og kaste nøjagtighed. Du kan også spille en variation af fangst med hele holdet. Lad holdet danne en stor cirkel, så der er plads til, at hvert barn kan holde armene ud til siden uden at røre ved en anden spiller. Træneren vil starte øvelsen ved at kalde en spiller navn og kaste bolden til hende. Spilleren vil så ringe til en anden spillers navn, kaste bolden og gentage den ønskede tid. Denne øvelse vil træne børns koordinering, udvikle deres opmærksomhed spænder og tjener som en måde for spillerne at lære hinanden at kende.

Løb

Løb er et vigtigt element i baseball, så indarbejde masser af løbende øvelser i dine træningssessioner. At køre et skød rundt om feltet før træning begynder hjælper med at opvarme musklerne og øge børnenes udholdenhed. Opdel holdet i fielders og løbere og udøve begge færdigheder på samme tid. Træneren rammer bolden og en spiller forsøger at løbe rundt om baserne, før fielders kan komme ud. Monkey i midten er et andet effektivt base-løbende spil, hvor to spillere forsøger at mærke en løber ud mellem baser. Opsæt en shuttle kørsel for at teste børns hastighed fra en stoppet position. Placer to objekter som blokke eller baseballs 20 fod fra startlinjen. Ungene bliver nødt til at løbe og hente et objekt, så bring det tilbage til startlinjen. Han løber derefter for at få det andet objekt, kun denne gang er han i stand til at sprute gennem startlinjen. Optag hvert barns skytteltid i begyndelsen og slutningen af ​​baseball sæsonen, så han kan se hans forbedringsniveau.

Del:
Kommentarer