Balance øvelser til at hjælpe med Discus & Shot Put

Balance øvelser til at hjælpe med Discus & Shot Put

Discus og shot put throwers kræver tredobbelt bøjning eller bøjning af hofte, knæ og ankel, og de skal rotere deres kroppe i forhold til det. De har brug for overlegen balance for at bevare deres centrum af massen, mens de spinder. Når det kommer til at kontrollere og stabilisere de kræfter, de har brug for at kaste et objekt, er en kasters balance også forbundet med rytme. Udfør øvelser til at arbejde ikke kun på balance, men også kaste teknik.

Øvelse af Power Pivots

Arbejd på balance, mens du drejer over dit højre ben midt i ringen i en 180 graders boremaskine, som også kaldes "hjul" eller "strømspidser" ifølge "The Complete Book of Throws" af Jay Silvester. Start i stående kast position, placere din højre fod i midten af ​​cirklen. Placer din krop, så du står 180 grader i modsat retning af et stående kast. Løft din venstre fod og drej samtidig på bolden på din højre fod. Hold dine skuldre og hofter i samme position på pivot som om din krop er en svingende port. Når du har nået stående kastposition, sæt din venstre fod ned. Du kan afslutte manøvren med et stående kast eller fortsætte med at udføre flere 180-graders vridninger. Når du lander i strømstilling efter en pivot, skal du tage en pause i gang for at evaluere din holdning.

Kontrol af balance

Du kan udføre øvelser for at kontrollere din teknik til balanceproblemer. For eksempel i stopboret begynder man at køre ud af cirkelets bagside. Når du lander i strømstilling, fryser du i stående kastposition og holder den, foreslår Silvester. Hvis balanceproblemer får dig til at stoppe eller tøve i midten af ​​ringen, vil denne enkle øvelse afhjælpe problemet. Bør først stop med din træner, så han kan hjælpe dig med at identificere eventuelle fejl i din form. Når du har fastslået balanceproblemer og har mestret øvelsen, kan du øve dig selv på stopboret. Husk, at hvis du har en tendens til at stoppe midt i kast, kan denne øvelse cementere en dårlig vane.

Udvikling af balancen på spinnen

En af de mest effektive kaste-specifikke øvelser er 360-boringen, som gør det muligt at øve overgangen fra "rotationsbevægelse til lineær bevægelse" og samtidig opretholde balance, ifølge Silvester. Begynd bagved i cirklen med din vægt jævnt fordelt mellem dine ben. Hold dine knæ bløde. For at forberede og afhente momentum for et spin, drej dine skuldre lidt til højre. Skift din vægt til bolden på din venstre fod og samtidig løfte din højre fod for at udføre en 360 graders tur. Hold dine hofter og skuldre i samme højde, som du gjorde gennem 180 graders sving. Undgå at bruge din overkrop til at dreje og lede manøvren. Tænk på din krop og ekstremiteter som en turnstile, hvor alle disse bevægelige dele forbliver på samme lodrette plan. Hvis spin er for svært, skal du trække øvelsen ned i 90-, 180- og 270-graders svingninger, før du forsøger et spin på 360 grader.

Træning for balance

Mens du kan arbejde på din balance i teknik øvelser, kan du også arbejde på din overordnede balance ved hjælp af forskellige værktøjer, såsom balance bjælker, schweiziske bolde og oppustelige balance træner. For eksempel udføre gåture på tværs af en balancestråle, praktisere en fremadgående gang og derefter et sidetrin. Tilføj modstand over for en balancestrålevandring ved at bære en vægtplade over hovedet eller bære et par kettlebells på hver side af din krop. Øvelse står med en fod på en oppustelig balance træner, mens du holder en vægtplade.

Del:
Kommentarer