Badminton Doubles regler

Badminton Doubles regler

Badminton kan spilles af to spillere eller fire spillere ad gangen. Ligesom tennis og populær over hele verden har badminton været i OL siden 1992. Regler for dobbeltspil ligner singler, men med små variationer i retten størrelse og scoring system.

Retten

I fordobler badminton er retten 20 meter bred med 44 meter lang; singelbanen er kun 17 meter bred. Garnet, der bruges til at adskille de to sider af retten, skal være mindst 6,1 meter bredt og 5 fod højt i midten.

Starte spillet

Badminton spil starter med en mønt kaste. Vinderen af ​​kastet vælger enten at tjene eller modtage eller kan udsætte modstandsholdet. Hvis vinderen af ​​kastet forsvinder, kan holdet vælge den side af nettet, den ønsker at begynde at spille på. Så snart udskudt beslutter modstanderne at tjene eller modtage først.

Scoring System

Et hold må kun score point på sin service. Kampe er et bedste af tre spil, hvor hvert spil bliver spillet indtil et hold når 15 point. Spillere ændrer sider efter afslutningen af ​​hvert spil.

Betjener

For at starte, tjener en spiller fra højre side af retten. Når et hold har scoret et lige antal point, herunder starten af ​​et spil med scoren 0-0, skal det hold, der tjener, tjene fra højre side af banen. Når et hold har scoret et ulige antal point, skal det hold, der tjener, tjene fra venstre side af banen. Servere får to muligheder for en vellykket servering. Hvis spiller A på Team 1 tjener først, vil han eller hun tjene på alternerende sider, indtil et punkt går tabt. Når det sker, spiller spilleren på højre side af banen på Team 2 derefter. Når han eller hun taber et punkt, vil hans eller hendes holdkammerater afhente tjenesten. Når han eller hun taber et punkt, går tjenesten tilbage til Team 1, hvor Player B vil afhente tjenesten.

Betjener fejl

Servingsfejl omfatter en spiller, der tjener ude af tur til enhver tid under kampen eller tjener fra den forkerte side af retten. Et let er, når begge parter begår en fejl på det samme servicepunkt, eller når en spiller tjener, når modtageren ikke er indstillet til at returnere serveren. I dette tilfælde vil punktet blive kastet ud og blive afspillet igen.

Fejl

Fejl i dobbelt badminton kaldes hvis: Skytten lander hvor som helst uden for grænserne til enhver tid. En spiller rører nettet før eller i færd med at ramme skytten. En spiller når over nettet i et forsøg på at ramme skytten. En spiller distriktet bevidst en modstander, der forsøger at ramme skytten. Skytten er ramt to gange i træk af samme spiller. Et hold kollektivt rammer skytten mere end tre gange for heldigvis at få det over nettet Skytten er båret på en spillerens racket og ikke ramt med det samme

Del:
Kommentarer