Babe Ruth Baseball Rules & Regulations

Babe Ruth Baseball Rules & Regulations

Babe Ruth League involverer næsten en million unge spillere, både i baseball og softball. Det startede som et program til at give organiseret baseball til børn, der havde udgroet Little League aldersgrænser. Ligaen følger de generelle regler for baseball og softball og stoler på frivillige for at holde programmer på tværs af landet.

Alderbøjler

Babe Ruth League baseball er opdelt i to hovedprogrammer for teenage drenge: En 13- til 15-årig division og en 16- til 18-årig division. Børn i alderen 5 til 12 kan spille Cal Ripken League baseball, som er en del af Babe Ruth League-programmet og et alternativ til Little League. Babe Ruth League Softball har ligaer oprettet for piger i alderen 4 til 18 år. Og for ballplayere i alderen 5 til 20 år med mentale eller fysiske udfordringer, er der Bambino Buddy Ball, hvor frivillige (af enhver alder) hjælper spillerne med at svinge flagermus baserne og fangst og / eller kaste i feltet.

Bat dimensioner

Træ flagermus, der opfylder Major League Baseball Official Rules 'specifikationer for at være højst 42 inches i længden og 2 3/4 inches i diameter (på den tykkeste del), er tilladt for Babe Ruth League-leg. I 2010 var diameteren af ​​metalfladder imidlertid begrænset til ikke mere end 2 5/8 tommer til brug i Babe Ruth League-spil.

Dobbelt deltagelse

Babe Ruth League-spillere, herunder baseball- og softballspillere, kan deltage i andre baseball- og softball-programmer, der kun overlapper eller falder sammen med Babe Ruth-sæsonen, hvis den pågældende liga ikke har regler mod den. Babe Ruth League regler giver mulighed for individuelle regionale ligaer at fastlægge deres egne regler om dobbelt deltagelse.

klamper

Metal klipper er kun tilladt for Babe Ruth League 13- til 15-årige og 16- til 18-årige divisioner. Spillere i Cal Ripken Baseball eller Babe Ruth Softball må ikke bære metal klammer på deres sko.

Trips to the Mound

Ligesom i Major League Baseball angiver Babe Ruth League-reglerne, at hvis en leder laver to ture til højden, skal kanden fjernes fra spillet som en krukke. Med andre ord kan han stadig spille, men han skal flytte til en anden position på banen. Babe Ruth-reglerne angiver også klart, at lederen ikke kan forsøge at omgå disse regler ved at overdrage fangeren eller en anden infilder. Disse regler er på plads for at forhindre forsinkelse af spillet.

Aldersbestemmelse

En spilleres "ligaalder" for en bestemt sæson vil blive betragtet som den alder, som spilleren er på 1. maj i kalenderåret i den sæson. Det gælder for den traditionelle forårs sæson samt ligaer, der har fall ball programmer. Reglen gælder også for baseball og softball spillere på alle niveauer af Babe Ruth og Cal Ripken programmer.

Del:
Kommentarer