Atkins diæt induktionsregler

Atkins diæt induktionsregler

Induktionsfasen forveksles ofte med hele Atkins dietten. Dens begrænsning af generelt sunde fødevarer og begrænsning til ekstremt lave og ikke-kulhydratvalg, primært kød og æg, fører nogle til at kritisere kosten som værende for ekstrem. Men Dr. Atkins havde altid til hensigt, at induktionsfasen skulle være en drastisk, men midlertidig foranstaltning for at stimulere et kraftigt respons fra kroppens metabolisme. Atkins Diet Induction regler er strengt håndhævet kun for de første 14 dage af kosten.

Spis ofte

Et af funktionerne i Atkins dietten, der tiltrækker mange diætmad, er, at den ikke er afhængig af sult, i det mindste ikke i traditionel forstand. Under induktionsfasen er det vigtigt at spise regelmæssigt, mindst tre til seks måltider om dagen. Gå aldrig mere end seks timer uden at spise noget, men juster måltidsstørrelsen for at passe til din appetit, da det naturligt falder. Når du spiser, vælger du liberalt fra fødevarer, der indeholder fedt og protein, men slug dig ikke eller tag dig selv. Selv om du aldrig behøver at føle sig sulten, er din krop sultet af kulhydrater og brændende fedt.

20 Netto Carbs

Den vigtigste regel i induktionsfasen er at spise ikke mere end 20 netto kulhydrater per dag. Netto kulhydrater beregnes ved at trække fiber fra total kulhydrat. Aldrig simpelthen antage, at en fødevare er lav i kulhydrater - læs altid etiketten. Den ene eller to gram kulhydrater i lav-carb fødevarer kan tilføje op hurtigt, men med en lille kreativitet kan 20 netcarbs om dagen gå langt. For eksempel vil 20 netcarbs tillade fire ounce ost, 10 oliven, en halv avocado, en ounce creme fraiche og tre spiseskefulde citron eller limejuice. Når du planlægger dine kulhydrater, er det bedre at rumme dem ud igennem hele dagen i stedet for at pile dem alle ind i et enkelt måltid.

Mad, der skal undgĂĄs

Mange fødevarer er simpelthen for rige på kulhydrater og lavt fedtindhold eller protein, der skal tillades under induktionsfasen. Brød, pasta, korn og stivelsesholdige grøntsager som kartofler, yams og squash falder helt i denne kategori. Det samme gælder for frugter (undtagen avocado, oliven og tomater), nødder, bælgfrugter (bønner, linser, ærter) og mælk. En anden vigtig mad at undgå er alkohol. Til sidst vil små mængder rødvin eller lavcarbon øl tillades, men under induktionsfasen giver alkohol for mange kalorier, som vil forstyrre overgangen til fedtforbrænding.

Drikk forsigtigt

Den bedste drik i induktionsfasen er almindeligt vand. Det er altid en god idé at drikke rigeligt med vand, men proteinfordøjelsen kræver mere vand end normalt, så dine vandbehov vil blive øget under induktionsfasen. Mindst otte otte ounce glas pr. Dag foreslås. Dette vil også bidrage til at forhindre forstoppelse og tilskynde til skylning af fedtforbrændingsbiprodukter. Naturligvis bør sukkerholdige drikkevarer strengt undgås, og drikkevarer med kunstige sødemidler bør anvendes sparsomt. Fordi koffein kan skabe sukkerbehov og hypoglykæmi, bør forbrug af kaffe og te begrænses.

Kosttilskud

Dr. Atkins erkendte fuldt ud, at induktionsfasen af ​​hans kost var ubalanceret og begrænset forbrug af sunde, næringsrige fødevarer. Han foreslog at tage vitamintilskud, der omfatter kalium, magnesium og calcium i denne periode for at erstatte ernæring, der ellers ville være opnået fra frugt, grøntsager og andre begrænsede fødevarer. Han foreslår også anvendelse af psylliumskaller i vand eller jord linfrø på salat for at helbrede forstoppelse under induktionsfasen.

Del:
Kommentarer