At-Home Navy SEAL Fitness træning

At-Home Navy SEAL Fitness træning

Navy SEALS er kendt som nogle af de hårdeste fyre rundt, og det er ikke underligt. Træningen alene for at blive et SEAL består af krævende fysiske aktiviteter, som hurtigstyre-push-ups og pull-ups og svømning 500 meter om et par minutter. Ikke bare nogen kvalificerer sig til at være en Navy SEAL, men hvis du vil træne hjemme som disse elite militære fagfolk, har du brug for en plan, der efterligner deres. Med varieret styrke og kardio øvelser, der er designet til at øge udholdenhed og muskelstyrke, kan du komme i form SEAL-stil.

Løb

Running spiller en stor rolle i SEALs træning, og det burde også være i din hjemmebane. SEALs er stærkt afhængige af løbende træningstrin for at opretholde styrke og udholdenhed, som ugentlige 4-mile kører. Selvom dit nuværende fitnessniveau ikke giver dig mulighed for at gøre denne type anstrengende cardio øvelse, kan du stadig tilføje løb til din rutine. Prøv at skifte mellem lange, langsomt, fjernløb; kontinuerlig højintensitet kører; og intervaller, der er skræddersyet til dit fitnessniveau. Med lange, langsomme, afstandskørsler skal du holde et let tempo, der giver mulighed for en behagelig samtale. Forøg udfordringen med kontinuerlige højintensitetsløb, der varer mellem 15 og 20 minutter, hvilket er passende for en person med lavt fitnessniveau. Interval kørsler tilbyder en tredje mulighed, alternerende høj og lav intensitet kører. For eksempel, start med lav intensitet gang eller jogging i fem minutter, skift derefter til høj intensitet kører i et minut. Gå eller jog to minutter for at komme sig, og kør igen. Juster tiderne for at matche dit fitnessniveau.

svømning

Navy SEALs skal også være stærke svømmere, og de træner regelmæssigt i vandet. For at replikere disse træningsprogrammer, slå puljen med en række svømmestræk og styrkebaserede øvelser. Prøv en sprint træning ved hjælp af et slagtilfælde, med fem sæt 50 meter svømmer. Hvil i 20 sekunder, så gør fem sæt 100 meter svømmer. En anden træning kombinerer sprints ved hjælp af en kickboard, med 10 sæt 50 til 100 meter svømmer. For at øge udfordringen følger du dette ved at svømme med finner i yderligere 15 til 30 minutter. Du kan også lave en træningstræning i svømme og træning ved at svømme i et moderat tempo for 100 til 200 meter og derefter gøre 30 sekunder med push-ups og et minuts ab arbejde. Gentag kredsløbet fem gange.

Overkroppen

Ud over kardioarbejde bruger SEALs også tid til at arbejde på deres overkroppe med styrketræningsøvelser. En række øvelser bruges, hvor størstedelen af ​​dem bruger håndvægte, vægtstænger eller vægtmaskiner. For eksempel fokuserer SEALs på stærke skuldre ved at udføre lat pull-downs, biceps krøller, bænkpresser, trækrækker, triceps-udvidelser og pull-ups. I hjemmet eller i gymnastiksalen kan du lave et kredsløb af disse øvelser, udføre reps og sæt, der er tilpasset dit fitnessniveau. Nybegyndere bør bruge lettere vægte og udføre fem sæt på 10, mens mere avancerede personer kan bruge tungere vægte.

Underkrop

Arbejde med lavere krop er også vigtigt, og SEALs er afhængige af øvelser som lunges, squats, deadlifts, kalvestigninger og benpresser. Mange af dem, som squats og lunges, kan gøres alene med kropsvægt, hvilket er ideelt for begyndere. Hvis du har brug for mere af en udfordring, kan du dog tilføje vægte ved hjælp af en barbell eller håndvægte, mens du udfører øvelserne. Ligesom øvelserne i overkroppen skal du bruge vægte og reps, der matcher dit nuværende styrkeniveau, men stadig tilføje udfordring.

Del:
Kommentarer