At blive æg Donor over alderen 40 år

At blive æg Donor over alderen 40 år

I en alder af 40 tror mange kvinder på, at visse dele af deres liv er forbi, og få ville endda overveje at blive æggiver. For de kvinder, der er over 40 og har ønsket at blive æggiver, er de stadig muligheder. Ægdonation kan være en intens, tidskrævende oplevelse, men den kan opfylde kvinder i alle aldre.

At blive æg Donor over alderen 40 år

Søg efter lokale fertilitetsklinikker og gymnasier med veletablerede medicinskoler, der søger ægdonorer. Mange kollegier søger aktivt efter ægdonorer, som vil donere deres æg til medicinsk forskning. Disse programmer har ofte færre aldersbegrænsninger end traditionelle fertilitetsklinikker. Opret en liste med dine topvalg og eventuelle e-mail-adresser eller telefonnumre, der er tilgængelige.

Kontakt dine topvalg via e-mail, der udtrykker din interesse for deres program. Hvis skolen eller frugtbarhedsklinikken gør en liste, forklarer en alderspræference dem, at du er over 40, men vil stadig gerne overvejes. I mange tilfælde vil klinikker og programhoder gøre en undtagelse, især hvis de er ekstremt korte af donorer.

Udfyld alle første ansøgnings spørgsmål så ærligt og præcist som muligt. Undlad at udelade nogen del af din medicinske historie, og hvis du er usikker på visse forhold, vær ærlig over din manglende viden. Indholdsinformation kan resultere i fremtidige problemer, der kan påvirke sandsynligheden for at blive ægdonor.

Forvent at udfylde en mere detaljeret ansøgning og deltage i et interview, hvis du er valgt. Den detaljerede ansøgning vil være omfattende og ligner ofte patienthistorieformer, som de fleste læger kræver, at nye patienter skal færdiggøre. Under samtalen vil donationsprocessen blive forklaret til dig i detaljer, og din ansøgning vil blive gennemgået grundigt. I nogle situationer vil der blive foretaget en psykologisk evaluering under dette interview, som måske eller ikke påvirker dine chancer for at blive ægdonor over 40 år.

Forbered dig på din første lægeundersøgelse. Alle donorer skal have fulde fysiske undersøgelser, der omfatter en komplet gynækologisk eksamen. Disse undersøgelser vil sædvanligvis være mere tidskrævende for kvinder over 40, der er i fare for forskellige sygdomme og medicinske lidelser. Denne undersøgelse vil skærmbilledet for eventuelle sygdomme eller lidelser, som kan påvirke æggenvindingsprocessen negativt.

Gør dig klar til 30 til 40 dages behandling som forberedelse til æghentning. Disse behandlinger vil omfatte daglige injektioner, som du skal administrere dig selv. Hvis du har en ven eller et familiemedlem, der er villig og tilgængelig, kan de administrere injektionerne. Ud over daglige injektioner skal mindst 10 lægeaftaler være nødvendige for at forberede sig på ægoptagelse. Æggedonorer, der er over 40 år, kan forvente at få yderligere udnævnelser, da lægerne måske vil overvåge de bivirkninger, der ofte ledsager de daglige injektioner, der bruges til at stimulere ægfrigivelsen.

Afstå fra al seksuel aktivitet, mens du gennemgår ægproduktionsbehandlinger. De daglige injektioner, der er nødvendige for at stimulere frigivelsen af ​​flere æg, vil øge kvindens naturlige frugtbarhed. Denne fertilitet vil i høj grad øge chancerne for utilsigtet graviditet for en donor.

Når behandlingen er afsluttet, vil der blive planlagt æg. Denne hentning vil ske, mens donoren er sederet. Transport fra klinikken eller medicinsk center skal arrangeres inden ægoptagelsen, da donoren ikke kan køre.

Tips

Enhver kvinde over 40 år, der overvejer ægdonation, bør først rådføre sig med sin læge. Alle ægdonorer over 40 år skal være meget sunde.

Advarsler

Brugen af ​​injicerede hormoner kan forårsage fysisk sygdom og følelsesmæssige bivirkninger, herunder ekstreme humørsvingninger.

Del:
Kommentarer