Asbest Hudproblemer

Asbest Hudproblemer

Asbest er et materiale, der engang blev brugt i næsten alle brancher. I dag ved vi imidlertid, at asbestfibre kan forårsage ekstremt alvorlige problemer, herunder kræft. Selv om asbest oftest forårsager problemer i lungerne, kan det også forårsage både mindre og alvorlige dermatologiske problemer. Hvis du har været udsat for asbest, er det vigtigt at tale med en læge med det samme om potentielle risici.

Asbest vorter

Når asbestfibre bliver indlagt i huden, vil kroppen forsøge at helbrede ved at vokse over fiberen og fælde den under huden. Disse ringede-lignende vorter fortsætter med at vokse, indtil de behandles.

Kløe

Et af de første tegn på, at din hud kan have været i kontakt med asbest er kløe. Asbest får huden til at blive irriteret på grund af sine skarpe, tynde fibre.

Udslæt

Hvis asbest ikke vaskes hurtigt fra huden, kan det forårsage udslæt på grund af kløen. Udslætet vil typisk gå væk uden behandling, så længe asbestens eksponering slutter.

Hudproblemer omkring organer

Asbestvorter, der danner omkring store organer, kan have alvorlige bivirkninger. Når disse masser vokser, skubber de på organerne og kan knibe nerver og forstyrre blodgennemstrømningen.

Hudoverførsel

Når din hud er udsat for asbest, kan du nemt overføre disse fibre til luften, andre overflader og din mad. Dette øger risikoen for, at du eller dem omkring dig vil trække vejret ind eller sluge asbest, hvilket kan forårsage alvorlige problemer med lunger, hjerte og fordøjelseskanaler, herunder kræft.

Del:
Kommentarer