Ă…rsager til tab af appetit hos kvinder

Ă…rsager til tab af appetit hos kvinder

Sundhed er en kvindes største gave, og en dårlig appetit kan være det første tegn på en mere alvorlig fysisk tilstand. Kvinder i alle aldre og baggrunde kan udvikle forhold, der resulterer i tab af appetit, og efterlader dem at undre sig over, hvad skyldige kunne være. Årsager til tab af appetit hos kvinder varierer, og hvis du pludselig mister din appetit, kan det være det direkte resultat af en af ​​mange skjulte årsager.

Fakta

Ifølge Wrong Diagnosis er der næsten 1000 kendte årsager til en dårlig appetit. Disse årsager kan variere fra fysiske problemer til følelsesmæssige og psykiske problemer. Mange kvinder overser deres mangel på appetit som en simpel mangel på interesse for mad eller kort tid. Selv om dette kan være tilfældet i nogle tilfælde, diagnosticerer mange af disse kvinder sig ukorrekt og søger ikke lægehjælp, hvilket medfører manglende omsorg.

typer

Tab af appetit skyldes normalt enten en følelsesmæssig eller fysisk årsag. Sorg, depression og stress er nogle af de følelsesmæssige lidelser, der kan mindske dit ønske om mad. Disse er almindelige ideer i vores samfund og er ofte underdiagnosticeret blandt kvinder med en række ansvarsområder.

En anden form for appetitab skyldes fysiske forhold. Hvis en zinkmangel er problemet, så prøv at tage et zinktilskud. Du kan købe disse kosttilskud på en lokal apotek. Hvis du hellere vil forbruge zink naturligt, skal du spise mad beriget med mineralet som kylling, æg, brun ris og pecannoter.

Hvis din krop ikke har lavt zink, og du stadig har en mangel på appetit, skal du se en læge for nogle diagnostiske test. Kræft, hjertesygdom og anoreksi er blandt de mere alvorlige fysiske årsager til appetitab i kvinder. Andre årsager til tab af appetit omfatter graviditet, overgangsalderen eller hormonelle ubalancer. Hunner er tilbøjelige til hypothyroidisme og bør tage en simpel blodprøve for at finde ud af om det er årsagen til appetitproblemet.

Identifikation

At identificere et tab af appetit er ikke svært. Det kan starte langsomt eller komme abrupt. Abrupt appetitløshed kan være signalet om et alvorligt fysisk helbredsproblem. Langsomt appetitab er ofte korreleret med mentale og følelsesmæssige problemer.

Hvis du eller nogen du kender har et lavt ønske om mad, er det sandsynligt, at dine symptomer også omfatter træthed, vægttab og hovedpine. Et langvarigt tab af appetit kan resultere i ændringer i hud og hår på grund af mangel på vitamin.

Hvis der er en stor ændring i livsstil som hormonforandringer, livshændelser, graviditet, sygdom eller medicin, kan et tab af appetit være direkte relateret.

effekter

Venstre ubehandlet, kan appetit tab føre til mere definerede fysiske problemer. Ofte vil manglen på næringsstoffer og kalorier reducere en kvindes energiniveau. Håret falder ud, negle bliver skør, og immunsystemet kan blive svækket og udsat for sygdom. Det er bedst at behandle både symptomet og årsagen for effektivt at overvinde et tab af appetit og dens konsekvenser.

Løsning

Fordi der er mange årsager til manglende ønske om mad, vil ingen behandling løse problemet. Hvis du er vitaminmangel, kan du muligvis finde relief ved at tage kosttilskud eller en ændring i kosten. Hvis sorg, stress eller følelsesmæssig ustabilitet er årsagen, skal du se en terapeut for at hjælpe med at løse problemet.

Fysiske problemer, der tillægger mangel på appetit som lupus eller hjertesygdom, kræver mere intens behandling. Der er receptpligtige lægemidler, som kun kan afhjælpe manglen på appetit, selvom alvorlige problemer kræver alternative behandlingsmetoder. Besøg en læge, hvis du er usikker på årsagen til din lave appetit.

Del:
Kommentarer