Ă…rsager til lungekoder

Ă…rsager til lungekoder

Ă…rsager til lungekoder

Lungeknuder kan faktisk have mange årsager. De fleste mennesker mener straks, at lungeknuder er kræft, og det er rigtigt, at nogle lungeknuder skyldes alvorlig sygdom, som kræft. Men disse typer knudepunkter er præget af hurtig vækst og bliver hurtigt masser. Faktisk kan de kræftformede knuder dobbelt så stor som hver 25 dage. Andre alvorlige sygdomme forårsaget af lungeknuder omfatter infektioner, lungeabscess og lungebetændelse. Imidlertid kan disse infektioner behandles med medicin og patienten kan opnå en fuldstændig opsving. Det største antal forekommende lungeknuder er faktisk godartet. De godartede lungeknuder kan skyldes svampeinfektioner, tuberkulose eller immunforstyrrelser, såsom reumatoid arthritis.

Svampeinfektioner

Svampeinfektionswebstedet rapporterer, at nogle lungeknuder kan forekomme hos personer, der bor i nærheden af ​​Ohio-dalen, Mississippi og Missouri. Svampeinfektioner, der fører til lungeknuder kan også forekomme hos mennesker, der driver landbrug, havearbejde og byggearbejde. Cave dykkere eller Spelunkers er også i fare for at udvikle disse problemer.

Bliv rolig og ikke panik

Der er mange årsager til lungeknuder, og de fleste mennesker opdager aldrig selv, at de har disse knuder. Faktisk rapporterer hjemmesiden for University of Rochester Medical Center, at mere end 90 procent af lungeknuderne opdages helt ved et uheld. Hvis en person er diagnosticeret med lungeknuder, skal han ikke panikere, fordi det mere end sandsynligt vil være godartet. At diskutere dine bekymringer med en læge er altid vigtig og kan være meget informativ.

Del:
Kommentarer