Arm Sling Instruktioner

Arm Sling Instruktioner

Armstropper gives til patienter med arm- eller skulderskader eller at bære følgende operation. Armstropper hjælper med at lindre smerten i overarmen og skulderen på grund af tyngdekraften, der trækker armens vægt ned. En bred vifte af armlister er på markedet; nogle lavet af et simpelt stof og nogle der indeholder en skumblok, der passer mellem din torso og din arm for at eliminere rotation af skulderen.

Løsn borrelåsfliken i nakkeremmen og velcro- eller metalklipset, der vikler rundt om taljen. Læg slinglen på en flad overflade i omkring taljenhøjde, og sørg for, at stoffet på slyngen er så fladt som du kan klare det, og stropperne ikke snoet eller fastgøres til nogen anden del af slyngen.

Placer din albue dybt ind i lommens stoflomme og efterlader en lige så mange slingematerialer på hver side af din arm til støtte. Fold siderne af slinglen op over din skadede arm og hold armen tæt på din krop for at holde den på plads.

Placér stroppen på tværs af ryggen og over den modsatte skulder. Sørg for, at puden på skulderstroppen er vendt, så polstring er imod din krop og sørg for at båndet ikke er snoet. Træk kardborets velcro ende gennem metallens sløjfer på stoffets del af slyngen, og træk derefter kardborrebanen op igen og fastgør den på stroppen. Fastgør velcroen højt nok på stroppen, så armen er parallelt med gulvet, når du løser remmen og står oprejst.

Pak den anden rem rundt om din talje og klip metallåsen gennem metalringen. Nogle armlister har også velcro på denne rem, så hvis du har denne type, skal du føje velcro-fanen gennem metalringen og sætte omslutningen af ​​stroppen rundt for at fastgøre den igen på stroppen, så sørg for at stroppen passer tæt på din talje.

Tips

Sørg for, at dit håndled understøttes i slyngen, medmindre du lægger det ellers af din læge. Sælen skal holde vægten af ​​hele armen for at holde vægten fra at trække på din overarm, albue og skulder.

Fjern slinget når du dusjer, medmindre din læge fortæller dig at holde det på altid.

Advarsler

Fortsæt ikke med at bære armlænken, hvis det medfører følelsesløshed eller øget smerte i din arm eller skulder. Ring straks din læge, hvis du oplever nogen af ​​disse symptomer.

Del:
Kommentarer