Arm øvelser for tendonitis

Arm øvelser for tendonitis

Tendonitis er betændelse i sener i kroppen. Dette medfører smerte, stivhed, hævelse og ømhed ved berøring. Tendonitis i armen er udbredt hos dem, der spiller sport som tennis og golf. Udvidet brug af et tastatur i computeren kan også medføre senebetændelse i underarmen. Tendonitis er forårsaget af overanvendelse eller traume og behandles på mange forskellige måder.

Bicep Tendonitis

Biceps tendonitis påvirker overarmen, så udfør øvelser, der strækker skulderen, triceps og biceps. Udfør en bicep stretch for at hjælpe bicep komme sig. Stå omkring 6 inches væk fra en væg og læg armen med den skadede bicep mod væggen på brystniveau. Læn den modsatte side af kroppen ind i væggen, indtil du føler en let strækning i den modsatte armens bicep. Hold dette i 15 sekunder, og gentag derefter tre gange.

Udfør letvægts krøller for at hjælpe bicep'en komme sig. Hold en let frivægt, ikke mere end 5 pund, med den skadede arm. Med din håndflade vendt op, tag vægten op mod bicep. Pause i et sekund øverst, sænk derefter langsomt vægten til startpositionen. Gentag dette 10 gange for tre sæt.

Albue tendonitis

Stå overfor en væg omkring armlængde væk. Strik den skadede arm ud og læg håndens bagside imod væggen med fingrene vendt nedad. Læn dig let ind i væggen, indtil du føler en strækning i underarmen. Hold denne strækning i 30 sekunder og gentag tre gange.

For at strække albuen på en anden måde står du mod væggen på samme måde med armen udstrakt, men læg hånden mod væggen med håndfladen mod den med fingrene vendt nedad. Læn dig mod væggen, indtil du føler en strækning i armens inderside.

Underarm Tendonitis

Tendonitis kan også påvirke musklerne i underarmen, så styrke underarmen med strækninger og lette vægte.

Stret underarmen ved at holde armen lige ud foran dig. Peg fingrene op mod loftet og med den anden arm trække let på fingrene. Hold denne strækning i 15 til 30 sekunder og gentag tre gange. Hvis du føler smerter, skal du lette af strækningen lidt.

For at styrke underarmen ved hjælp af lette vægte, tag en lille håndvægt, der vejer ikke mere end 5 pund i den skadede arm. Hold håndvægten med håndfladen vendt fremad. Brug håndleddet, tag håndvægten lidt op, forsøger ikke at bevæge hele armen. Du skal føle en strækning i underarmen. Gentag dette 12 gange dagligt.

Del:
Kommentarer