Aquatic Workouts for fodboldspillere

Aquatic Workouts for fodboldspillere

Der var en tid, hvor fodboldspillere kun forbedrede sig på gridiron, men det er ikke sådan mere. Spillere har nu fuldt detaljerede træningsprogrammer, der er designet til at forbedre styrke, koordination og hastighed, samtidig med at risikoen for skade begrænses. Og i hvad der kan virke som en overraskelse, er der en hel del af disse træningsprogrammer, der gøres i vandet.

Fart

For fodboldspillere, der forsøger at forbedre deres fart, er poolen et godt sted at blive bedre. Vandet giver naturlig modstand, så som spillere træner, skal de fokusere mere på hvert trin og bevægelse. Dette giver også den samme modstand, som bruges, når spillerne træner med faldskærme på ryggen på land. Spillere skal starte i den ene ende af puljen og begynde at sprinte til den anden. De bør fokusere på at sikre, at hver fod lander, planter og eksploderer frem som de springer. Målet bør ikke kun løbe hurtigt i vandet, men at fokusere på sprintens mekanik.

Styrke

For fodboldspillere, der ønsker at forbedre deres styrke og eksplosivitet, samtidig med at risikoen for skade er reduceret, er der ikke noget bedre sted end vandet. Alt fra squats ved hjælp af modstandsbånd til løftning af frie vægte kan forbedres ved at bruge vandet som både et modstandsværktøj og en stabilisator. Spillere kan bruge stabilitetsbistanden fra vandet for at hjælpe dem med at holde form under løft og samtidig giver vandet ekstra modstand, som holder spillerne i stand til at løfte vægten. Spillere bør stadig bruge en spotter selv i vand for at sikre deres sikkerhed. En typisk benstyrke øvelse, der ikke kræver vægte, er for spillere at kneppe sig ned i vandet og eksplodere i et spring. Over tid kan spillerne endda være i stand til at hoppe ud af poolen, da deres styrke forbedres, selv om dette kun sker kun af professionelle atleter.

Samordning

Nogle vandoplevelser behøver ikke nødvendigvis at starte i vandet. For eksempel har brede modtagere ofte den opgave at fange en bold, mens de holder deres fødder på jorden og i grænserne. Mange gange kræver dette, at de når så langt som muligt, holde øje med bolden og fange det, alt sammen samtidig med at de ikke bevæger deres fødder. Til denne træning står modtagere i enden af ​​et dykkerbræt over den dybe ende af en pool. Quarterbacken eller træneren kaster et udslag til dem, der tvinger dem til at strække sig fuldt ud, men tillader dem at holde deres fødder på brættet. Spillere bør fokusere på at holde fødderne nede og i kontakt med dykkerbrættet så længe som muligt og holde kontakten, indtil de har fanget fodbolden.

Del:
Kommentarer