Applesorter med mindre sukker

Applesorter med mindre sukker

Under modningen af ​​æbler og andre frugter bliver stivelse til sukker og producerer den søde smag, du kender og elsker. De mest almindelige æble sorter produceret i USA er Red Delicious, Gala, Golden Delicious, Granny Smith og Fuji æbler. Mens nogle sorter kan smage sødere end andre, indeholder de omtrent samme mængde sukker pr. Portion.

Sukkerindhold af æblevarianter

En kop skivede Granny Smith æbler indeholder 10,45 gram sukker, der tilbyder det laveste beløb blandt populære sorter. For at øge sukkerindholdet er næste Golden Delicious, Gala, Red Delicious og endelig Fuji æble med det højeste sukkerindhold på 12,73 gram pr. Kop. En hel æble indeholder en anden mængde sukker end en kop skiveskåret frugt. For eksempel, mens en gennemsnitlig kop æbleskiver vejer omkring 109 gram, kan et helt æble være mellem 129 og 260 gram afhængigt af sorten og størrelsen.

Bekymringer om Frugtsukker

Fruktoseindholdet i frugt er ikke det samme som i majssirup eller sukker med høj fructose i bagværk og sødede drikkevarer. Mens der indtages for mange sukker- eller majssirup-sødet produkter kan bidrage til overskydende kalorier, der fører til vægtforøgelse, diabetes, metabolisk syndrom, høje triglyceridniveauer og samlet øget risiko for hjertesygdom, er det meget sværere at forbruge en skadelig mængde fructose fra frugt. Frugt giver også fiber, der sænker absorptionen af ​​sukker ind i blodbanen, og holder dig fuld og energisk i længere tid, end du ville føle efter at have spist bagværk eller forarbejdede fødevarer.

Del:
Kommentarer