Ansigtsøvelser til at skærpe kæbekanten

Ansigtsøvelser til at skærpe kæbekanten

Med alder og fedme er et område af kroppen, der ofte påvirkes, hagen og kæbenet. Mens du kan få kosmetisk kirurgi til at stramme den op, er der også ansigtsøvelser, der hjælper med at skærpe kæbekanten og forbedre det overordnede look og tone i dit ansigt. Læs videre for at se, om denne indstilling passer til dig.

En lille klap

Af alle ting kan smacking af undersiden af ​​din kæbe med bagsiden af ​​din hånd gøre underværker for at skærpe din kæbe. Bare at gøre dette så hurtigt som du kan klare, mindst 30 gange om dagen, er en glimrende øvelse, ifølge Ayushveda hjemmeside.

Forbedre samlet sundhed

En af de mest grundlæggende måder at forbedre udseendet på din kæbe er at tabe sig fra hele din krop. At miste fedt fra din krop generelt vil hjælpe med at fastgøre din kæbe, såvel som andre områder af din krop. Så ved at vedtage en ordentlig kost og få motion, er begge måder at få din kæbe til at se bedre ud.

En ansigtsbehandling og ansigtsforbedringer

At træne ikke alene kan hjælpe med at fastholde din kæbe og ansigtsmuskler, men det fremmer også forbedringer af den fysiske struktur i dit ansigt. Som beskrevet i completewellbeing, når du udøver dine ansigtsmuskler, opmuntrer du til vækst af nye celler, og disse celler er stærkere og sundere celler. Dine ansigtsmuskler, sener og ledbånd er ligesom alle andre muskler i din krop - de skal udøves for at blive stærke, faste og elastiske. De andre fordele ved ansigtsøvelser er stimulering af blodgennemstrømning, hvilket forbedrer hudens tone og farve, den forbedrede elastik af collagen i ansigtet, hvilket glatter ud i ansigtet og kæbe og hæmning af huden.

Prøv disse øvelser for at fastholde din hage og kæbe. Først skal du lægge tre fingre lige under dine læber og derefter trække ned med fingrene, når du trækker din læbe op i munden. Gør et sæt på 10, 10 gange dagligt for at fastgøre hagesmagten.

For at reducere en dobbelt hage og fast kædelinjen, sæt din tunge bag dine øverste tænder og tryk godt fast. Sæt derefter en lille bold (en blød skumagtig type) under din hage og skub op. Hold den der, tæl til tre og slip. Lav et sæt 10 gentagelser hver dag.

Endelig forsøge at sætte to af dine fingre under din hage og trække den til den ene side samtidig med at du holder bolden (med den anden hånd) på kinden på den anden side af dit ansigt. Skub forsigtigt ind og træk det op mod øret, hvilket vil hjælpe med at løfte dine kindmuskler. Hold det for et tal på 10, smil på den side hvor du havde bolden presset og derefter skifte til den anden side. Gør dette i sæt på 10, en gang om dagen.

Del:
Kommentarer