Amatør Basketball Regler & Regler

Amatør Basketball Regler & Regler

Amatør basketball omfatter alt fra college basketball til byprogrammer, der introducerer spillet til unge børn. De vigtigste kilder til regler, der styrer spillet, udlægges af NCAA og National Federation of State High School Associations, som er indehavere af reglerne for gymnasier. Reglerne på mellemskoler, AAU basketball og rekreative ligaer følger alle retningslinjerne for college og high school spil.

Retten

Forordningen basketballbane er 94 fod lang og 50 fod bred. Frigjørlinien er 15 meter fra fælgen, og banen er 12 fod bred med 19 meter dyb. Den trepunkts linje for amatør basketball er 19 fod 9 inches ud hele vejen rundt.

Rejsende

Basketball spillere skal drible eller videregive basketballen, når de bevæger sig rundt om retten. Når en spiller er i besiddelse af bolden, etablerer hun en svingfod, og hun kan så flytte den anden fod i enhver retning så mange gange, som hun vil, så længe svingfoden forbliver forankret til gulvet. At flytte pivotfoden eller tage mere end et trin uden at sætte bolden på gulvet rejser og fører til tab af besiddelse. Dribleren skal også holde hånden på toppen af ​​bolden, mens han dribler den. Hvis han lægger sin hånd under bolden og vender den over for at hoppe den, er det en form for rejse, mere almindeligt kaldt palming.

Frispark

Frispark i basketball opstår, når en spiller kontakter hinanden på en måde, der hæmmer hendes evne til at lave et spil. En spiller, der er forkælet i skuddet, får to frie kast, tre hvis skuddet blev forsøgt bag trepunktsbuen. Et fejl begået i en ikke-skydende situation får holdet bolden uden for grænserne, indtil holdet når en kumulativ total på syv holdfejl i en halvdel. Denne situation sætter modstanderen i bonusen, og de får til at skyde frie kast selv for ikke-skydefejl. Frisør nr. 7, 8 og 9 bringe en en-en-en situation, hvor skytteren kun tjener et andet skud, hvis han gør den første. Et hold med 10 holdskamp giver en to-skudsfejl for hver overtrædelse. En individuel spiller er elimineret fra spillet, hvis hun begår fem fejl.

Tidsproblemer

College basketball spil, både mænds og kvinders spil to 20-minutters halvdele efterfulgt af fem minutters overarbejde perioder, hvis scoren er bundet efter regulering. High school basketball spilles i fire otte minutter kvartaler, med fire minutters overarbejde periode, hvis det kræves.

En spiller har fem sekunder at videregive bolden til en holdkammerat, når dommeren henter ham bolden på et indlandsspil. Holdet, der bringer bolden op, har 10 sekunder at komme over halvbanen eller det er også en overtrædelse. Begge disse resulterer i en ændring af besiddelse til det andet hold.

Del:
Kommentarer