Alternativer til MBT og lignende sko

Alternativer til MBT og lignende sko

Ved langvarig motion er støtte afgørende for en træningssko. Ankel-, knæ- og rygstøtte er kritisk, da belastningerne på leddene ved træning er velkendte. Jo længere afstanden er dækket, og jo hyppigere gangaktiviteten er, jo mere afgørende pasform og komfort bliver. Mange føler, at MBT, som står for Masai Barefoot Technology, gør de bedste fodtøj til handicappede mennesker til at gå i timevis uden dårlige effekter.

Fælles faldgruber

Standardbæreren til skokvalitet er MBT. Sammenligning af disse med Skechers, lavprislederen, vil et par MBT rocker bottom sko overstige tre par Skechers. MBT udviklede rocker bunden fitness sko, og flere medicinske forskning undersøgelser er blevet gjort på MBT sko til at bestemme sundhedsmæssige fordele ved denne teknologi. MBT's rocker bundsko er tilgængelige i det største udvalg af stilarter. "Du får hvad du betaler for" er yderst sandt til fods, træningssko og løbesko.

Koste

Omkostningerne spænder fra ca. $ 80 til $ 250 for rocker bottom sko. Konventionelle cross-training sko detailhandel for lidt mindre. Et tidligere års model er altid mulighed for en god procentrabat. Den anden overvejelse er slitage. Hvis du går meget mere end 20 miles om ugen, kan sko udskiftes inden for fire måneder, medmindre du køber de højere priser MBT sko. De varer i et år eller mere.

tilbehør

Dr. Scholls polstret indlægssåler er et værdifuldt tilbehør til langrange vandrere, fordi de økonomisk opretholder fjedren i en skos sål. Dobbelt tykke sokker i tå- og ankelområdet er gode til at absorbere sved og beskytte den gentagne handling af vedvarende gang. Enhver øvelsesaktivitet, uanset sko mærke, kan drage fordel af disse økonomiske sko tilbehør.

Insider Tips

Walking sko er designet til den specifikke kroppsmekanik og strejkebane for at gå. Deres konstruktion er mere fleksibel gennem fodkuglen end konventionelle løbesko for at muliggøre et større bevægelsesområde gennem forfodens rulle. Walking sko har også større bue støtte til at yde beskyttelse, hvor foden får mest kraft. Løbesko har mindre beskyttelse gennem fodens bold. Varmegenerering i løbebevægelsen er større, så løbesko er også lavet med lette, åndbare materialer på skoens overdel. MBT bruger en metalstang i skoens sål til at skabe en fastere platform til støtte for foden.

Del:
Kommentarer