ALTA Tennisregler

ALTA Tennisregler

Atlanta Lawn Tennis Association (ALTA), som er tilknyttet Southern Tennis Association og United States Tennis Association (USTA), har medlemskab af over 80.000 tennisentusiaster, der bor i større storby Atlanta. ATLA registreret hos United States Lawn Tennis Association, den direkte forgænger for USTA, i 1934 og vedtog deres spilleregler for at dække alle aspekter, der ikke er dækket klart af ATLA-reglerne.

Den vigtigste ALTA generelle regel er, at coaching er ulovlig. Sandbagging er ikke tilladt pĂĄ ethvert niveau.

Voksenregler

Årlige medlemsafgifter er $ 20, og medlemmerne skal være mindst 18 år gamle for at spille i Adult League. Spillere, der er 45 år eller ældre, kan spille i seniorer ligaerne. Medlemmer må kun spille i en kamp hver dobbelt møde.

Hjemmehold er forpligtet til at betale besøgsretsdomstoler, og spillerne skal spille mindst to kampe i løbet af en given sæson for at sikre adgang til playoffs. Team kaptajner fra både hjemme og besøg hold er forpligtet til at mødes mindst fire dage før en kamp for at gennemføre al planlægning for kampen.

Junior regler

Årlige medlemsafgifter er $ 10 for spillere 18 og under... Spillere kan kun spille på et hold i en liga i en sæson. Teamledere skal møde i begyndelsen af ​​hvert dobbelt møde for at udveksle nødvendige holdinformation og lineups.

Andre afsnit af reglerne omfatter Dual Meets, Penalties og Forfeitures, Increment Weather og Scoring.

Wheelchair League regler

Årlige medlemsafgifter er $ 20. Alle Wheelchair League medlemmer skal være mindst 16 år og en spiller må kun være på et hold i løbet af en sæson. Hold giver mulighed for at bruge domstole med nogen overflade. Dog skal to domstole altid reserveres, hvis ikke tilstødende, mindst 700 fod fra hinanden.

Begge hold kaptajner skal kommunikere via telefon mindst fire dage før en kamp for at gennemføre al planlægning for kampen.

Andre afsnit af reglerne omfatter Dual Meets, Penalties og Forfeitures, Increment Weather og Scoring og Playoffs.

Del:
Kommentarer