Almased Side Effects

Almased Side Effects

Almased er et naturligt, alternativt, mælkeskiftende drikkemix, der hævdes at fremme vægttab, øge energi og bevare muskelmasse. Den tilbydes via postordre, online og i udvalgte butikker.

Bivirkninger

Der er ingen bivirkninger på Almased's officielle hjemmeside. Det hævder, "Almased blander kun honning soja og yoghurt, for en formel så sikker, at selv diabetikere kan bruge det." Hvis du er bekymret for skadelige bivirkninger, skal du diskutere Almased og andre diætindstillinger hos din sundhedsleverandør, inden du bruger den.

Anvendelser

Almased er en pulverbaseret drikkevareblanding, der er en del af et strengt regime. Almased siger; "Erstat en, to eller tre måltider om dagen eller tag det som et dagligt tillæg for at understøtte dit generelle helbred." Mængden af ​​Almased, der skal tages, afhænger af højden og vægten af ​​den enkelte, der tager den. Behandlingen er opdelt i fire "faser", og mængden varierer fra fase til fase.

ingredienser

Almased er lavet af tre ingredienser: sojaprotein, honning enzymer og skummet mælk yoghurtpulver. Almased siger at der ikke er kødprodukter, tilsat sukker, konserveringsmidler, kunstige farver, koffein eller andre stimulerende stoffer som efedrin. Det står også, at det både er fedt- og kolesterolfrit.

Te

Almased tilbyder også et produkt kaldet Almased Wellness Tea. Virksomheden siger, "Det stimulerer afgiftning gennem øget nyrefunktion. Fremmer ro og søvn. Te kan bruges til at lindre menstruationspine og menopausale problemer."

Effektivitet?

Der er lidt forskning, der viser effektiviteten af ​​Almased. De tilgængelige videnskabelige undersøgelser på Almased giver for det meste information om de negative virkninger af fedme, ikke de positive virkninger af Almased. Ifølge DietSpotlight, "... er det ikke klart, om det egentlige vægttab er fra kostdrikken eller forandringen i kosten selv."

Advarsel

Fra Almased: "Advarsel: Kontakt din læge inden du begynder dette eller et vægttabsprogram eller træningsregime. Disse erklæringer er ikke blevet vurderet af Food and Drug Administration. Dette produkt er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forhindre enhver sygdom. "

Del:
Kommentarer