Allegra Vs. Singulair

Allegra Vs. Singulair

Allegra og Singulair er medicin ofte foreskrevet for at lindre symptomer forbundet med allergier. Begge mediciner kan ordineres til voksne og børn for at hjælpe med vandige øjne, nysen og løbende næse. Selvom Allegra og Singulair har meget til fælles, har de nogle bemærkelsesværdige forskelle.

Definitioner

Allegra (Fexofenadin HCI) er en receptpligtig antihistamin. Antihistaminer er stoffer, der blokerer mængden af ​​histamin frigivet under allergiske reaktioner. Histamin, et stof, der frigives af immunsystemet, påvirker allergiske reaktioner og er årsagen til mange allergiske symptomer.

Singulair (Montelukast sodium) er en leukotrienhæmmer, der hjælper med at behandle astma såvel som allergier. Leukotriener er kemikalier produceret i kroppen, der forårsager symptomer på astma og allergier. En leukotrienhæmmer blokerer dannelsen af ​​leukotriener.

Indikationer

Allegra er tilgængelig i tabletform og som oral suspension (væske). Allegra er indiceret til behandling af allergier, elveblest og kløe hos børn hos voksne og børn, der er seks måneder og ældre.

Singulair er tilgængelig i tabletter, tyggetabletter og orale granuler. Singulair er indiceret til behandling af astmasymptomer hos voksne og børn 12 måneder og ældre.

Bivirkninger

Bivirkninger, der kan opstå, når du tager Allegra, omfatter døsighed, kvalme, diarré, muskel- eller rygsmerter, feber, hoste, vejrtrækningsbesvær og hævelse i halsen.

Bivirkninger af Singulair kan omfatte muskelsvaghed, alvorlig bihulebetændelse, angst, depression, hudblødning, mavesmerter, døsighed, kvalme, diarré, ondt i halsen og hoste.

Forholdsregler og advarsler

Allegra må ikke ordineres til personer med nyresygdom. Undgå at tage Allegra med frugtsaft, hvilket kan blokere absorptionen af ​​medicinen.

Singulair er ikke indiceret til personer, der er allergiske over for Montelukast, fordi Montelukast natrium er den vigtigste aktive ingrediens i Singulair.

Graviditet og sygepleje

Ifølge Drug Information Online er det ikke kendt, om Allegra kan være skadeligt for et ufødt barn, eller om det kan passere i modermælk.

Selv om Singulair anses for at være sikkert for ufødte børn, er det ukendt, om stoffet udskilles i modermælk.

Del:
Kommentarer